Презентація Made by Google 2019. Що там у пошукача?


У рамках презентації 15 жовтня компанія Google представила свої нові пристрої і сервіси, які вже незабаром надійдуть у продаж. Серед них найбільш очікуваним став нові смартфони Pixel. Мабуть єдиний гідний конкурент камері iPhone.

Також ми побачили новий лептоп, асистент і бездротові навушники від пошуковика. Про найцікавіше з презентації, зараз розповімо.


Смартфони Pixel 4 і Pixel 4 XL

Вони стали самим обговорюваної новинкою ще задовго до презентації. Відразу ж після презентації їх почали порівнювати з головними конкурентами - iPhone 11 Pro і 11 Pro Max .

Очікувано, пристрої отримали процесор Qualcomm Snapdragon 855, 6 ГБ оперативної пам'яті, подвійну основну камеру на 16 і 12,2 мегапікселя. У ній же є третій сенсор для визначення глибини. Фронтальна камера отримала 8 мегапікселів.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Приємними доповненнями для майбутніх користувачів стануть Bluetooth 5 покоління, NFC і найпрогресивніший роз'єм USB Type-C 3.1. На превеликий подив, девайс не володіє роз'ємом для навушників 3,5 мм. Страшно подумати, як це переживуть любителі зеленого робота, які критикували Apple за це рішення.

Малюк Pixel 4 отримав екран на 5,7 дюймів з роздільною здатністю 2220 × 1080 і частотою оновлення 90 Гц і акумулятор на 2 800 мАг. Велетень Pixel 4 XL володіє 6,3 дюймами з дозволом 3200 × 1800 і тією ж частотою кадрів. Батарея здорованя збільшена до 3 700 мАг.

Основним нововведенням нових смартфонів від найбільшого пошуковика став вбудований сенсор Soli. Розробники прописали під нього всі функції в новій прошивці Android 10, він дозволяє виконувати жести над пристроєм, не торкаючись. Прикладом, якщо провести рукою над вимкненим екраном, він включиться.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Старт продажів намічений на кінець жовтня. Традиційно, є білий і чорний кольори. Обмеженою серією також будуть поставлятися яскраво-помаранчеві гаджети. За Pixel 4 доведеться викласти мінімум 799 доларів, а за Pixel 4 XL - 899 в тій же валюті.


Ноутбук Pixelbook Go

Новенький лептоп отримав 13,3 дюйма з сенсорним екраном і операційну систему Chrome OS. Вага становить менше 900, а товщина корпусу 13,3 мм. Це робить його зручним для переміщення. Розробники здивували заявленими 12 годинами роботи від батареї.

Всього 20 хвилин заряду від розетки вистачить, щоб ноутбук пропрацював 2 години. На презентації виділили також нову клавіатуру, яка стала тихіше в порівнянні з попередником, її офіційна назва звучить як «Hush keys». Коштувати він буде від 649 доларів.


Pixel Buds 2

Google показала свій аналог культових бездротових навушників AirPods. Він отримав назву Pixel Buds. Раніше, в 2017 році компанія вже представляла першу модель гарнітури, яка так і не стала популярною на ринку.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Головною фішкою гаджетів стане інтеграція з Google Assistant, завдяки якій можна буде прокласти маршрут, знайти щось в браузері по голосовій команді і інше.

Батареї в корпусі навушника вистачить на п'ять годин роботи, а завдяки акумулятору чохла, пристрій пропрацює заявлені 24 години. Коштувати гарнітура буде від 179 доларів.


Google Assistant 2

Розробники анонсували оновлення віртуального асистента, який використовується на всіх Android-девайсах. Google Assistant 2 став прямим послідовником першого помічника.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

Головні зміни торкнулися швидкості роботи, тепер вона в деяких функціях до 10 разів швидше. Трохи переробили дизайн і додали пару нових опцій. "Скудно і нецікаво" - кажуть про це оновлення незалежні аналітики. Незрозуміло навіщо було називати його «другим».


Google Stadia

Крім цього, стала відомою дата запуску ігрового сервісу від пошуковика Google Stadia. Він запуститься вже 19 листопада цього року в 14 країнах, серед яких США, Канада і деякі європейські держави. Україна в цей список поки не входить.

Для підключення до сервісу необхідно придбати набір за 130 доларів з приставки Chromecast Ultra і фірмового геймпада. З покупкою набору, покупець отримає доступ до бібліотеки ігор.

Ось власне і все, що показала нам корпорація Google.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар