Мангали UNO. Готувати стейки можно стильно

Мангали грилі з'явилися на ринку не так давно, проте за досить короткий час стали затребуваними. Вони пропонують абсолютно новий досвід готування на багатті. Нещодавно ми вже розповідали про лінійку таких кулінарних інструментів, як Ahos. Детальніше про них ти можеш прочитати в цьому матеріалі.

Ну а зараз поговоримо про більш доступне сімейство грилів UNO. У них є маса своїх переваг, які точно заслуговують твоєї уваги. Чим же вони унікальні?

Що являє собою UNO

Барбекю-мангали UNO відрізняються від тих мангалів, до яких ми давно звикли. Перш за все своєю функціональністю. Цей революційний гриль дозволяє готувати на багатті всіма популярними способами – на шампурах, на решітці, на спеціальній поверхні для смаження або в казані.



864х452_01.jpg

Крім цього, з них можна зняти всі кулінарні аксесуари і розпалити затишний вогонь в міцній чаші-топці. Це зробить твій час в саду чудовим. Гриль мангал прикрасить будь-яку ділянку. Вони відрізняються гарним мінімалістичним дизайном і дуже якісними матеріалами корпусу.

Конструкція

Мангали-барбекю складаються з декількох основних деталей, на зразок диска-смаження, топки і тумби. Крім цього, до нього можна додати інші аксесуари, щоб отримати від приготування їжі на вогнищі максимальне задоволення. Розглянемо базову конструкцію.

Поверхня являє собою диск з багатошаровим антипригарним органічним покриттям. На ній можна томити найрізноманітніші страви – починаючи від овочів і закінчуючи оладками. Диск розжарюється до 300 градусів, що дозволяє приготувати ідеальні стейки.

-5%
12 495 ₴
11 900 ₴
298 $
-5%
14 595 ₴
13 900 ₴
348 $

Чаша для вогню розкочується з цільного шматка міцного металу. Вона не деформується від нагрівання і служить, як то кажуть "на століття". Зверху на неї можна встановити решітку гриля, опорник для казана і інші девайси.

Знизу розташовується тумба-основа. Зазвичай вона буває висока або низька, що дозволяє готувати на різних рівнях. Наприклад, сидячи на стільці, або ж стоячи.

Кулінарне диво від UNO

Готувати на мангалі грилі дуже зручно, тому цей процес приносить максимальне задоволення. Жаровий диск підійде для гасіння овочів, стейків і ковбасок. Перед приготуванням його необхідно змастити олією. Поверхня розташована з мінімальним ухилом для того, щоб зайве масло стікало в вогонь.

Гастрономічні шедеври можна легко створювати і на решітці, на шампурах, або в казані. Для цього є спеціальні змінні аксесуари.



864х452_03.jpg

Доглядати за мангалом досить просто. Поверхню для смаження після приготування достатньо почистити шпателем і змастити маслом. Решітка та інші аксесуари чистяться звичайною металевою щіткою.

Моделі Uno і Uno+

На ринку є всього два варіанти барбекю-мангала Uno. Як заявляє сам виробник, базова модель найкраще підійде для затишних посиденьок з кращими друзями навколо вогнища. Варіація Uno+ створена для більш широкої компанії.

По суті, вони відрізняються тільки висотою. Перша модель створена для того, щоб вальяжно томити смачні страви сидячи в кріслі. Друга буде зручна для готування стоячи. Для кожної ділянки підійде свій вигляд, так що порадити щось конкретне ми не можемо.

Гриль мангал – це дуже вдала покупка для власників приватного будинку, дачі або таунхауса. Такий кулінарний інструмент дарує набагато більше задоволення від готування на багатті і купується один раз і на століття.


Читати наш блог у Telegram
Вибирай мангали UNO:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар