MiBand 5. Все, що відомо про наступне поколінням культового браслета


Фітнес-браслети Xiaomi Mi Band користуються величезною популярністю навіть серед тих користувачів, які не регулярно займаються спортом. Остання модель Mi Band 4 отримала невеликий кольоровий екран і є стильним аксесуаром. А особливо люблять браслет через схожість зі смарт-годинами.

Як свідчать останні зливи інформації від постачальників китайського гіганта, п'яте покоління отримає більший кольоровий дисплей та інші корисні фішки.


Яким буде Mi Band 5

Екран фітнес-трекера збільшиться аж на 20%, відповідно отримає діагональ в 1.2 дюйма. До порівняння, остання модель має діагональ 0.95 дюйма. Він буде виготовлений за технологією OLED.



864х452-23.png

Також зміни торкнуться інтерфейсу. Розробники на збільшений екран зможуть додати більше корисної інформації. А також додадуть в девайс можливість безконтактних платежів через NFC поза Китаєм. Очікується підтримка Google Pay, що доступний також і в нашій країні.

При цьому ціна майбутнього браслета не зміниться. За попередньою інформацією, в Китаї новинка буде продаватися за тією ж вартістю, що і минуле покоління. Швидше за все, в нашому регіоні цінник також не виросте. Презентація гаджета за чутками пройде вже в першій половині 2020 року.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар