iPhone 13 mini працює довше iPhone 12 Pro Max

У рамках презентації нового покоління iPhone 13 компанія Apple згадувала про те, що вона збільшила ємність батарей у всіх моделях тринадцятої серії.

Звичайно, ми чекали, що свіженькі яблучні смартфони почнуть працювати трохи довше, ніж попередники. Але навіть уявити собі не могли, що малюк iPhone 13 mini зможе перевершити не тільки свого торішнього брата, а й позмагатися з топовим 12 Pro Max.

iPhone 13 mini обігнав iPhone 12 Pro Max в автономності

У характеристиках новинок на офіційному сайті Apple є інформація про час автономної роботи в режимі програвання локального відео (завантаженого), а також потокових роликів і музики.



ezh|864х452 копия.jpg

Як виявилося, iPhone 13 mini здатний програвати відео в онлайн-режимі 13 годин, тоді як торішній флагман iPhone 12 Pro Max може робити це 12 годин. Звичайно, різниця не суттєва – всього 60 хвилин. Але це все одно дивно. Згадати тільки, що 13 mini має найбільш компактний корпус і найменшу батарею серед усього сімейства.

Деякі користувачі на порталах, на кшталт Reddit, стали замислюватися над тим, чи не допустила Apple помилку в своєму описі. Однак час роботи iPhone 13 Pro Max виключає таку ймовірність. Згідно з офіційними характеристиками, ця модель може програвати відео в режимі стрімінга цілих 25 годин.

Як видно, купертинівці використали якусь чарівну технологію для збільшення часу роботи свіженьких смартфонів. Як їм це вдалося, поки залишається загадкою.


Читати наш блог у Telegram
Передзамовляй:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар