Бездротові навушники Marshall Mode II

Компанія Marshall дуже незвичайним чином відсвяткувала 8 березня, випустивши нову модель бездротових навушників Marshall Mode II. Це перша "True Wireless" (по-справжньому бездротова) гарнітура від іменитого бренду. Новинка отримала шикарний дизайн в фірмовому стилі компанії та відмінні технічні характеристики.

Marshall Mode II – одні з найкрасивіших навушників на ринку

Було б дивно, якби компанія Marshall не одягла своє дітище в строгий класичний дизайн. Кейс-зарядка оббита в темну-темну шкіру, на верхній кришці красується назва розробника в фірмовому шрифті. Любителям мінімалізму і класики безумовно сподобається.



ezh|864х452-1.jpg

Самі навушники також виконані в дуже темному кольорі пластика з буквою "М" на сенсорній панелі. Гарнітура отримала дуже компактні габарити в формі "майже кола". Амбушюри тут силіконові.

Характеристики Marshall Mode II

Marshall Mode II отримали захист від бризок за стандартом IPX4. Завдяки цьому, можна використовувати пристрій під дощем і під час активних занять спортом.

Якість звуку тут на висоті. Драйвери, по 6 міліметрів кожен, видають звучання в діапазоні від 20Гц до 20кГц – такий собі золотий стандарт. Інженери похвалилися на презентації, що навушники грають дуже голосно. І не тільки голосно, але й довго.


Окремо вкладиші програють музику до 5 годин. Разом з регулярною підзарядкою від кейса гарнітура пропрацює 25 годин, що дуже хороший показник. Цього точно вистачить на 3-7 днів при звичайному використанні. До речі, кейс підтримує технологію швидкої зарядки і підключається до джерела живлення через роз'єм Type-C.

Підключення до мобільних та інших пристроїв відбувається через Bluetooth 5.1. Є парочка мікрофонів для дзвінків і голосових команд. Управляти всіма функціями можна через сенсори на вкладишах в звичному для всіх місці.



ezh|864х452-3.jpg

Загалом, все що ми хочемо бачити в сучасній Bluetooth-гарнітурі є в Marshall Mode II, і навіть більше: якісний звук, довгий час роботи, мікрофони і сенсорне управління. До всього цього додається ще й шикарний дизайн. Є ймовірність, що Marshall Mode II буде серйозним конкурентом для AirPods.

8 березня продаж Marshall Mode II стартував тільки для США. Але вже зовсім скоро вони з'являться і в нашому магазині. А поки можна придивитися до відмінних варіантів бездротових навушників зі списку нижче.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
True Wireless бездротові навушники:
Коментарі
Додати коментар