Netflix в Україні. Корпорація вже почала випускати контент українською

Найпопулярніша платформа для перегляду серіалів та кіно – Netflix, нарешті випустила перший фільм з повноцінною українською озвучкою і з українськими субтитрами. Ним став мультфільм "Губка Боб: втеча Губки". А це означає, що вже зовсім скоро Netflix буде робити український дубляж до всього свого контенту, чого ми так довго чекали.

Перший мультик українською від Netflix

Раніше для переходу на нові мови стрімінгова платформа спершу додавала тільки субтитри. А вже потім озвучку. Але нашому регіону пощастило, адже ми відразу отримали і титри, і дубляж.



ezh|864х452.jpg

А все тому що мультфільм повинен був вийти у повноцінний прокат в кінотеатрах. Але через нову хвилю поширення коронавірусу прем'єру перенесли в онлайн формат. Тут Netflix і купив права на показ Губки Боба з нашою озвучкою і субтитрами.

Коли на Netflix буде більше україномовного контенту?

Netflix користується величезною популярністю навіть у нашому регіоні, хоча більшість продуктів не мають українського дубляжу. Тому нашим користувачам доводиться дивитися відео англійською.

У цьому немає величезної проблеми. Проте, я обожнюю наш дубляж, адже вітчизняні компанії додають в озвучку дотепні жарти і класні слівця. Нарешті я просто люблю подивитися на рідній мові улюблені серіали через Apple TV.

Приємно, що компанія йде нам назустріч і починає додавати контент спеціально для нашого регіону. Зовсім нещодавно відеосервіс підписав контракт з декількома студіями звукозапису, тож вже скоро ми зможемо дивитися серіальчіки українською.

А ще платформа додасть у додаток і на сайт українську мову інтерфейсу. Тільки ось на даний момент поки точно невідомо коли все це відбудеться. Та я думаю, що запуск по справжньому українського Netflix відбудеться вже у кінці 2021 або початку 2022 року. Тож чекати залишилося недовго.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар