Нова інформація про Apple Car. Ця історія стає все цікавіше


Уже кілька років аналітики час від часу піднімають тему електрокара від компанії Apple. І як зазвичай, сама корпорація нічого не повідомляє про свої розробки. При цьому періодично ми знаходимо підтвердження, хоча б в якості нових патентів, що роботи ведуться ..

Ситуація загострилася цієї осені. Спочатку відомий аналітик Мінг-Чі Куо заявив про те, що до 2025 року ми зможемо побачити першу модель Apple Car. Тепер, в мережі наробила шуму нова інформація про те, що тайванський виробник Quanta Computer вже поставляє Купертіно запчастини для автономного водіння.


Постачальник Apple

В даний час компанія Quanta Computer вже збирає для купертіновцев Apple Watch . Але, згідно з їх останнім звітом, працівники фірми недавно розробили і протестували перший автономний автомобіль власного виробництва.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Аналітики впевнені, що таким чином компанія довела яблучної корпорації, що може створити автономну платформу для водіння, якої так цікавляться купертіновци. Автономної вона називається, через те, що передбачає водіння без участі людини.

Раніше і інші джерела заявляли про те, що в Apple фахівці активно працюють над автономними технологіями і системами. А з однією з останніх статей Paywalled нам також відомо, що тайванський виробник є постачальником не тільки для Apple, але і для Google в цій сфері.

Така співпраця між компаніями нас дуже інтригує. Судячи з усього, купертіновци міцно взялися за розробку серійного безпілотного автомобіля. Цілком можливо, що саме у них вийде запустити першу серійну лінію безпілотників для загального користування.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар