Нова універсальна кнопка в iOS 14. Навіть дві

Сотні тисяч сміливців, які встановили бета-версію iOS 14, кожен день шукають нові функції і нововведення операційної системи, розповідаючи про них у своїх блогах або просто діляться з друзями. І тут безумовно є на що подивитися.

До речі, ми не розповідали про те, як встановити iOS 14 Developer Beta, щоб наші читачі не зіткнулися з проблемами нестабільної роботи системи на своїх пристроях. Але ми розповіли про те, як відкотитися з iOS 14 на iOS 13, якщо ти все ж ризикнув і знайшов інструкцію по установці в мережі.

Як не дивно, найбільш обговорюваним нововведенням iOS 14 стали не віджети і навіть не екран вхідного дзвінка, який тепер реалізований у вигляді спливаючого вікна. Найцікавішою функцією, на думку тисяч бета-тестерів стала нова функція подвійногоц/потрійного тапа по задній поверхні iPhone.

Нова кнопка в iOS 14

Йдеться про нову функцію подвійного і потрійного постукування по задній поверхні iPhone. Ми вже згадували про неї в матеріалі про iOS 14 раніше, але сьогодні вирішили, що дана технологія вимагає більше уваги. Як виявилося, таке рішення набагато затребуваніше і зручніше, ніж може здатися з першого погляду.



ezh|864х452-1 2.png

Щоб додати нову функцію, у тебе повинен бути будь-який iPhone з Face ID та iOS 14 на борту.

І хоч фінальне оновлення для всіх користувачів з'явиться тільки восени, вже зараз можна сказати, що це буде одна з найкращих мобільних операційних систем Apple останніх років. І не в останню чергу через подібні нововведення.

Чому подвійне/потрійне постукування по iPhone настільки важливо? Тому, що ти можеш налаштувати на ці дві дії абсолютно будь-які команди. Тільки уяви, робиш два тапа по задній кришці iPhone і він вже запускає камеру. Або тапниш три рази – і смартфон набирає твого адвоката. І це тільки найпростіші приклади.

-4%
MLLE3
53 999 ₴
51 899 ₴
1 301 $
MLQ93
31 999 ₴
33 899 ₴
850 $

Apple додала можливість налаштовувати на постукування абсолютно будь-які Shortcut команди. А це означає, що на подвійний тап можна встановити все, що завгодно, на що вистачить твоєї фантазії. Адже сценарії Apple Shortcut можна будувати які завгодно.

Завантажити відео з YouTube в пам'ять iPhone, поставити iPhone в режим польоту і включити WiFi, відправити на обрані номери тривожне повідомлення з твоєю останньою геопозіцією – і це тільки перші приклади, що прийшли в голову.

Якщо говорити коротко: Apple знову робить тиху революцію. Адже це зовсім новий досвід взаємодії зі смартфоном. І навіть в далеко не стабільної бета-версії він вже приносить нові відчуття і змінює звички.

Наша команда з нетерпінням чекає осені і настійно рекомендує оновлюватися! Тільки коли оновлення розішле сама Apple :)

Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар