Нова зарядка MagSafe, що вийде разом з iPhone 13

Нещодавно компанія Apple викотила на офіційний сайт запрошення на перший осінній івент 2021 року. Він відбудеться 14 вересня о 20:00 за київським часом. На ньому традиційно представлять новенький iPhone 13.

Крім смартфона, ми також чекали релізу бездротових навушників AirPods 3 і смарт-годинників Apple Watch 7. Але схоже, це не єдині яблучні новинки осені. Днями стало відомо, що Купертіно може показати ще й MagSafe 2.

Оновлену магнітну зарядку MagSafe представлять разом з iPhone 13

Яблучна компанія зареєструвала нову модель своєї зарядки в Федеральній комісії США. Це той орган, який перевіряє всі гаджети на безпеку напередодні їх релізу. Цілком можливо, що Apple викотить новинку вже 14 вересня, на івенті присвяченому iPhone 13.


Поки неясно чим вона відрізняється від першої версії MagSafe, яку випустили в 2020 році. Адже судячи з документів, друге покоління зарядки отримає точно таку ж потужність. До слова, в реєстраційних документах навіть не вказано, що це магнітний тип кабелю. Але експерти впевнені, що це саме він.

Раніше ходили чутки, що купертинівці хочуть доопрацювати і поліпшити свій аксесуар. Хоча варто визнати, що і його попередник працює цілком стабільно і якісно. Новий кабель отримав маркування "A2548", тоді як перша модель позначена як "A2140".



1ezh|864х452 .jpg

Швидше за все, цей набір нудних цифр тобі ні про що не говорить. А ось фахівці стверджують, що Apple дуже сильно прокачала зарядний пристрій.

Що ж саме розробники поліпшили або змінили в новій моделі, залишається загадкою. Можливо, інженери змінили котушку для того, щоб вона менше перегрівалася. Або ж за допомогою MagSafe нарешті можна буде передавати дані з комп'ютера і на нього. Дізнаємося це вже 14-го вересня. Не пропусти!



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар