Нові iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Детально про кращi смартфонb на ринку

Увечері 10 вересня в рамках щорічної презентації Apple представила три нові моделі iPhone. Ми довго чекали цього дня і перерили велика кількість сайтів і форумів, щоб ти дізнався якомога більше ще до релізу.

Тепер ти можеш сам переконатися що з прогнозів аналітиків було правдою, а що ні. Особисто ми залишилися більш ніж задоволені новими яблучними смартфонами і зараз готові розповісти тобі про них докладніше.


iPhone 11

Розпочнемо з спадкоємця хіпстерской моделі iPhone XR. Як ти вже зрозумів, купертіновци повернулися до арабським цифрам і назвали свій новий пристрій просто - iPhone 11 . Він, традиційно, отримав більше барвистих кольорів, і в цьому його головна відмінність. Усього доступно шість кольорів корпусу: червоний, білий, чорний, жовтий, бірюзовий і бузковий.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Смартфон оснащений екраном з діагоналлю 6,1-дюйма, новим процесором А13 Bionic і двома камерами по 12 мегапікселів кожна. В основну камеру вбудований новий сенсор для поліпшеного автофокусу і більш широкого кута зйомки. Другий модуль камери надширококутний для розмаїтості зйомки і шикарних портретів.

Така система дозволить помістити в кадрі ще більше об'єктів навколо, а також значно поліпшить якість знімків. Фронталки тепер теж на 12 мегапікселів з можливістю запису уповільненої відео. Розробники назвали цей режим «Slofies» (уповільнене Селфі).

З'явився новий нічний режим, який дозволить робити вдалі фотографії в умовах поганої освітленості, наприклад, увечері в сутінках. Відео записується в дозволі 4К, втім, іншого і не очікувалося.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Час автономної роботи збільшиться в порівнянні з попередником на одну годину. Це досить довго, враховуючи той факт, що це самий автономний смартфон від Купертіно.

Покупцям iPhone 11 обійдеться мінімум в 699 доларів в США без урахування податків, за комплектацію з 64 ГБ пам'яті. Така ціна вже порадувала користувачів, адже за «старші» моделі доведеться віддати щонайменше на 300 баксів більше.


iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max

Також презентували понад PROдвінутие моделі iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max . Як заявили розробники, приставка «PRO» означає досконалість в кожній деталі. На сьогоднішній день, це дійсно найдосконаліші смартфони на ринку.


EzhNewsSite-700x368.jpg

Як і передрікали, вони отримали потрійні модулі камери, кожна з яких на 12 мегапікселів. Один з модулів з супершірокоугольним об'єктивом з охопленням в 120 градусів, другий з телеоб'єктивом і третій ширококутний.

Таким образів все нові смартфони отримали шикарні камери. На високу якість зйомки звернули увагу і розробники. Таким чином, iPhone і в цьому році залишиться гаджетом з найкращою камерою на ринку, і тут немає ніяких сумнівів.

Під нову фототехніку розробили цікавих функцій. Одна з них під назвою Deep Fusion дозволяє об'єднати кілька знімків в одне зображення для збереження всіх деталей. В редакторі можна переглянути як виглядає один кадр з трьох камер і вибрати найкращий.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

Навряд-чи щось потрібно говорити про якість фотографій і відео. Кожен з модулів знімає у 4К, при цьому відео записується зі швидкістю 60 кадрів в секунду. Це дуже хороші показники для смартфону.

IPhone 11 Pro отримав екран діагоналлю 5,8-дюйма, а Pro Max - 6,5 дюйма. Вони виготовлені за новою технологією Super Retina XDR. У девайси вбудований останній процесор А13, який значно перевершує всі існуючі на ринку. До слова, і минуле покоління А12 досі краще за всіх конкурентів.

Приємним бонусом стала опція швидкої зарядки, гарнітура потужністю в 18 Вт йде в комплекті. І це не властиво для Купертіно, зазвичай більшість аксесуарів доводилося докуповувати окремо.


EzhNewsSite-700x3685.jpg

Час роботи від однієї зарядки значно збільшилася в порівнянні з попередниками. Звичайна модель буде працювати на чотири години більше, ніж iPhone Xs. Велетень ще більше додав в автономності і пропрацює на п'яту годину більше, ніж iPhone Xs Max.

Моделі вийдуть в чотирьох кольорах: темно-сірий, сріблястий, золотий і темно-зелений. Як матеріали корпусу було вирішено використовувати хірургічну сталь. А задня скляна кришка тепер стане матовою.

Старт продажів всіх свіжих смартфонів запланований на 20 вересня в країнах першої хвилі. На жаль, ми в такі не входимо, проте ми вже відкрили передзамовлення на iPhone 2019 і готові привезти смартфони першими, як тільки вони стануть доступні.

Пристрої будуть доступні в комплектації з 64 ГБ, 256 ГБ і 512 ГБ пам'яті. За саму доступну модель iPhone 11 Pro доведеться викласти від 999 доларів. За Pro Max потрібно буде віддати від 1099 баксів ..


EzhNewsSite-700x3686.jpg

Минулого вечора Apple вкотре продиктувала всьому ринку тенденції, в сторону яких рухатимуться в цьому році абсолютно всі виробники мобільної техніки. Ми досі перебуваємо під враженням від свіжих яблучних пристроїв і обговорюємо це всією командою.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар