Нові рекорди Apple. Акції компанії вперше подорожчали до $300 США


Конкуренти корпорації Apple inc. неодноразово передбачали неминучий крах яблучному виробнику. І іноді компанія дійсно переживала не найкращі часи.

Прикладом 30 років тому до краху залишалося зовсім небагато. Продукти відставали від ринку, внаслідок чого кількість покупців стрімко скорочувалася. Але купертинівці на чолі зі Стівом Джобсом подолали ті складні часи, а після них і інші падіння.

Тепер Apple знову б'є рекорди. Сьогодні мова піде про нові рекорди корпорації в вартості її акцій.


Історичний максимум Apple

На початку 2020 року акції компанії з Купертіно знову подолали найвищий кордон вартості – понад 300 доларів США за одиницю. Вартість всієї корпорації дорівнює 1.33 трильйонів доларів. І успіхом Apple зобов'язана не тільки всіма улюбленим iPhone , але і сервісам, на які в останні час робить ставку Тім Кук.



864х452-2.png 

Це приголомшливий успіх яблучної компанії. Прикладом, в цьому ж місяці минулого року одна акція коштувала більш ніж в два рази менше – 142 долари. Безсумнівно, великі акціонери заробили за рік непогані дивіденди на успіху Apple.

Ну а ті, хто придбав 10 000 акцій на початку 1997 року, зміг би отримати просто нереальну вигоду сьогодні. Витративши тоді 5.9 тисяч доларів, вкладник став би сьогодні доларовим мільйонером зі станом в 1.32 мільйона одиниць вічнозеленої валюти.

Ми до таких, на жаль, не належимо, але це не заважає нам порадіти досягненням яблучної команди з Каліфорнії. Хоча багато хто з нас вже подумує над тим, щоб вкласти в Apple свої заощадження, вже ж дуже привабливі відсотки виходять.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар