Все що відомо про новинки щорічної вересневої презентації Apple


Практично кожному користувачеві і експерту не терпиться скоріше дізнатися, що покаже компанія Apple на своїй презентації у вересні. Захід відбудеться вже через кілька тижнів, а це значить, що чуток навколо осіннього події в Купертіно все більше і більше.

Ми зібрали для тебе найкраще з того, що відомо сьогодні і хочемо поділитися з тобою найцікавішою інформацією в мережі, яка стосується майбутньої презентації, нових продуктів і їх можливостей.


Якими будуть нові iPhone 2019?

Про яблучні смартфони, як зазвичай говорять найбільше. Є достовірні відомості, що головним їх відмінністю буде три основних камери на задній панелі, замість двох сьогодні. Завдяки цьому фокусування стане працювати ще точніше. А якість знімків здивує навіть бувалих користувачів.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Також зміниться якість відео. Стандартний додаток «Камера» в iPhone доповниться новою функцією, яка дозволить застосовувати ефекти, ретушувати, обрізати і склеювати відео прямо під час зйомки.

Приймач iPhone XR отримає другу камеру і це теж велике зміна в лінійці "хіпстерскіх" смартфонів, завдяки якому портрети на новому XR виходитимуть помітно краще.

Очікується, що купертіновци збільшать ємність акумулятора. А разом з ним, додадуть опцію зарядки AirPods і Apple Watch прямо від задньої кришки смартфона.

Фронтальну камеру теж значно прокачають. Компанія поміняє сенсори, які відповідають за сканер особи Face ID. За рахунок цього сканер працюватиме ще краще і швидше.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Найімовірніше, гаджети отримають процесори A13 з новим компонентом під назвою AMX. Він допоможе розвантажити основний чіпсет і буде виконувати деякі його завдання. До речі, фахівці не забудуть і про водостійкості своїх пристроїв. Кожна нова модель тепер зможе перебувати під водою до 30 секунд без будь-якого негативного впливу.

Але є і погана для багатьох новина. Екрани більше не будуть підтримувати 3D Touch. Цю функцію замінить не менше зручний Haptic Touch, який вже працює на iPhone XR з iOS 13. Він дозволить здешевити заміну екрану і знизити ціну новинки.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Очікувано, в цьому році Купертіно не покажеться жодного смартфона з підтримкою 5G. Наступного рішення сподіватися і не варто. Поки світові оператори не перейдуть на новий стандарт зв'язку, виробникам буде не вигідно випускати гаджети з його підтримкою.


Як зміняться планшети від Купертіно?

Про нові iPad говорять набагато менше. Проте, нам відомо про вихід принаймні двох iPad Pro з дисплеями в 11 і 12,9 дюймів. Вони отримають поліпшені процесори і камери.

Третя, більш доступна версія вперше отримає екран 10,2 дюйма, що позначить кінець епохи 9,7-дюймових яблучних планшетів. Принаймні про це свідчать витоку з виробництва планшетів.


Культові аксесуари і розумна колонка в вересні 2019

Очікується незначне оновлення Apple Watch. Головною зміною в смарт годиннику стануть нові матеріали корпусу моделей. Ними стануть кераміка і титан. Ходили чутки про підвищення продуктивності, але їх поки не може підтвердити жоден аналітик.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

У AirPods додадуть довгоочікувані водонепроникність і шумозаглушення. А оновлена смарт колонка HomePod, найімовірніше, отримає менше динаміків і більш помірну ціну.

Але це не всі новини про гаджети, які нас чекають вже цієї осені. Можливо, деякі з них не підтвердяться. Та й фахівці з Купертіно, напевно, зберегли інтригу і приховали інформацію від інсайдерів про якийсь особливий продукт, як корпорація робить практично щороку.

Але те, що ми знаємо напевно - буде цікаво! Що ж, чекаємо презентацію 10 вересня, після якої нам точно буде що обговорити.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар