Все про презентацію Apple 15 вересня 2020

Зміст:

  1. Apple Watch
  2. Apple Watch Series 6
  3. Apple Watch SE
  4. Сервіси Apple
  5. Apple Fitness+
  6. Apple One
  7. iPad
  8. iPad 8 покоління
  9. iPad Air 4 покоління
  10. Операційні системи

Мільйони людей по всьому світу стежили вчора за щорічною вересневою онлайн-трансляцією Apple. До речі, цього року вона була доступна тільки онлайн – схоже, Apple сподобалося.

І звичайно ж ми також всією сім'єю Техно Їжак завмерли перед екранами, щоб першими дізнатися, що приготувала для нас найуспішніша технологічна компанія у світі.

Для тих, хто прогавив – івент доступний у записі. В цьому році Apple вперше додала російські субтитри, тож сміливо можна (я б сказав навіть потрібно) дивитися:




А для тих, у кого немає зайвої години на приємне проведення часу, ми підготували короткий, але інформативний огляд того, що вчора показали. Отже, підсумки:

Apple Watch

Так, як ми і припускали, iPhone 12 представлять трохи пізніше. Але зате, Тім Кук викотив відразу дві моделі Apple Watch!

Apple Watch Series 6

Безперечно Apple Watch вже не перший рік найпопулярніший годинник у світі, не лише серед розумних годинників, а й серед всіх брендів. І це не просто так.

В Apple Watch яблучна компанія реалізує безліч функцій, які спрямовані на моніторинг стану здоров'я і на заохочення поліпшення фізичної форми їх власника.




В Apple Watch вже реалізована функція ЕКГ, моніторинг падіння, SOS і багато інших корисних функцій. Але в Apple Watch 6 Apple пішла ще далі. Тепер твій годинник зможе моніторити рівень кисню в крові!

Крім цього, в Apple Watch 6 серії поліпшили активний дисплей і переробили висотомір. Але найголовнішою функцією для багатьох батьків стане нова функція сімейного доступу.

Тепер ти можеш купити Apple Watch (починаючи з 4 серії) дитині та підключити їх до свого iPhone. Навіть якщо до нього вже підключений твій годинник. Це дозволить завжди залишатися з дитиною на зв'язку і моніторити її місце розташування. А ще управляти функціями батьківського контролю. Мегазручно! Та мегакорисно!

А ще нові кольори! Крім тих корпусів, до яких ми вже звикли в 6 серії з'явилися нові синій і червоний PRODUCT(RED) алюміній, новий золотий з нержавіючої сталі і новий сіро-чорний сталевий колір графіту. Ну і звичайно ж не можна не згадати про нові дисплеї.


Ну і нові ремінці! І це не просто оновлений дизайн вже знайомих ремінців, це абсолютно нова розробка Apple. Ремінці зі спеціального рідкого силікону без застібок. Зізнаюся, я вже хочу собі такий.

Передзамовлення на Apple Watch Series 6 в Техно Їжаку.

Apple Watch SE

Apple Watch SE – продукт, який багато хто хотів, але в який до кінця практично ніхто не вірив. Вперше Apple розбавила лінійку годинників SE серією. Це годинник з елементами дизайну Series 6, але за доступною ціною.

У ньому немає датчика вимірювання рівня кисню в крові, але в ньому є все, що тобі потрібно від розумного годинника Apple. По суті, це такий же як Apple Watch Series 5 годинник, але ще за доступнішою ціною.

Не знаю, як Apple це вдається, але вони це роблять. І це при тому, що Apple Watch SE в два рази продуктивніші ніж Series 3. А Series 3 залишається у продажу.

Передзамовлення на Apple Watch SE в Техно Їжаку.




Але і це ще не все. Крім двох версій годинників, Apple представила вчора ще один важливий продукт.

Сервіси Apple

І цим продуктом став новий додаток для фітнесу від Apple.

Apple Fitness+

Apple йде в сервіси, це факт. Але давай визнаємо ще один факт – у них добре виходить. Apple Music, Apple TV+ та інші тому підтвердження. А тепер, ще й новий професійний додаток для професійних спортсменів і не тільки. Apple Fitness +!

Тут кожен знайде те, що шукає. А професійні спортсмени підберуть тренування для тих, для кого спорт це життя і для тих, хто тільки зважився спробувати.




Ну і звичайно ж, після релізу нового сервісу, Apple не могла не презентувати об'єднані підписки.

Apple One

Ми писали про них раніше. Ми хотіли їх. Ми сподівалися, що вони будуть виглядати саме так. І Apple «почула» нас. Apple One вийшла в трьох варіантах:


  • - Індивідуальна передплата Apple One – $14.95/month. Входить: Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade і розширене до 50 ГБ сховище iCloud.

  • - Сімейна підписка Apple One – $19.95/month на 6 осіб. Входить: Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade і розширене до 200 ГБ сховище iCloud.

  • - Преміальна підписка Apple One – $29.95/month. На даний момент не доступна в Україні. Входить: Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, розширене до 2 ТБ сховище iCloud, Apple News+ і Apple Fitness+.

Apple One стане доступною вже цієї осені і перші 30 днів, за традицією, будуть безкоштовними. Переконаний, що як мінімум спробувати підписатися варто!

iPad

«Тепер поговоримо про iPad» – цими словами Тім Кук перейшов до останньої частини презентації. І знаючи, як Тім любить iPad, не дивно, що корпорація показала на презентації відразу дві оновлені моделі планшетів.

iPad 8 покоління

Для початку давай звернемо увагу на кілька важливих фактів озвучених зі сцени: Цього року виповнилося 10 років з моменту виходу першого iPad. За цей час корпорація продала більше 500 мільйонів планшетів. І всі ці 10 років iPad займав перше місце по задоволеності споживачів. Тім Кук правий, це неймовірно!

І схоже на честь ювілею, у цьому році Apple вирішила оновити всю лінійку повнорозмірних планшетів. Найдоступніший (і за сумісництвом найпопулярніший) iPad 10,2'' отримав новий чіп A12 Bionic.

Тепер він ще на 40% продуктивніший ніж минула модель. А ще в 2 рази продуктивніший самого популярного ноутбука на Windows, у 3 рази – планшета на Android що найкраще продається і в 6 разів – Chromebook який найкраще продається. Apple є чим похвалитися. І це лише характеристики найбільш доступною моделі.

Передзамовлення на iPad 8 в Техно Їжаку.

iPad Air 4 покоління

Складно описати наскільки сильно Apple переробила «повітряний» планшет. iPad Air отримав схожий на iPad Pro дизайн, нові неймовірні кольори та Touch ID вмонтований в кнопку живлення! І якщо ти не дивився попередні ролики з цього матеріалу, ти просто зобов'язаний подивитися цей.




Новий чіп A 14 Bionic кидає виклик законам фізики. Тільки той факт, що він вміє проводити 11 трильйонів операцій в секунду вражає настільки, що про інші показники навіть говорити немає сенсу.

iPad Air 4 покоління –це iPad Pro, але за менші гроші. Ось як би я охарактеризував те, що побачив. І звичайно ж, ми розповімо в найближчих матеріалах докладніше про кожну з представлених новинок.

Передзамовлення на iPad Air 4 в Техно Їжаку.

Операційні системи

І наостанок, про операційні системи. Оголошені влітку на WWDC 2020 великі оновлення операційних систем Apple стануть доступні для установки вже сьогодні.

iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 та tvOS 14 можна буде встановити вже ввечері 16 вересня.

Особисто я вже готовий це зробити хоч зараз!



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар