Про Apple Watch Series 8. В наступному годиннику з'явиться датчик температури тіла

Всього кілька днів тому ми побачили новенькі Apple Watch 7. А вже сьогодні з'явилися подробиці про майбутню модель Watch Series 8, яка вийде не раніше 2022 року. Відомий інсайдер Мінг-Чі Куо впевнений, що гаджет отримає дуже корисну фішку вимірювання температури тіла.

Apple Watch Series 8 обзаведуться вбудованим термометром

Китаєць розповів, що дві майбутні новинки Apple Watch Series 8 і AirPods 4 зможуть вимірювати температуру тіла свого власника. Навряд чи хтось сперечатиметься, що така функція є дуже корисною в наші часи. Пандемія коронавірусу не припиняє стрясати світ, незважаючи на активну вакцинацію і запобіжні заходи.


Вбудований термометр допоможе стежити за своїм здоров'ям 24/7. Напевно в додатку Здоров'я з'явиться докладна статистика зміни температури тіла. Вона дуже допоможе лікарям спостерігати за самопочуттям пацієнтів і підбирати відповідні методи лікування.

Цікаво, якого розміру буде цей датчик, якщо в Apple хочуть впровадити його в свої крихітні бездротові навушники. Але на жаль, про це ми не дізнаємося аж до релізу. Сподіваємося у купертинівців вийде додати цю фішку.

До речі, раніше інші інсайдери подейкували про те, що Apple Watch Series 8 отримають цілий медичний набір. Крім термометра в них встановлять також датчик рівня цукру в крові (глюкометр), вимірювач тиску і фічу по визначенню апное.



ezh|864х452.jpg

Останнє (апное) – це раптова зупинка дихання під час сну. Вона трапляється навіть зі здоровими людьми, при цьому схильність до хвороби визначити не може ні один лікар або прилад. Розробники дуже хочуть навчити смарт-годинник розпізнавати неконтрольовану зупинку дихання. Але поки вони тільки на початку шляху.

Нещодавно яблучна корпорація стала дуже великим клієнтом британського стартапу Rockley Photonics. Він займається створенням просунутих медичних датчиків. Судячи з усього, саме ця фірма і буде постачати медичні фічі для Купертіно.

До слова, вийдуть Apple Watch Series 8 у вересні 2022 року. А ось AirPods 4 доведеться почекати трохи довше, так говорить Куо. Якщо ці пристрої насправді обзаведуться такими корисними датчиками, то ми готові чекати їх скільки буде потрібно. Браво, Apple!


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі Apple Watch:
Коментарі
Додати коментар