Полегшувач домашнього життя №1 Спортивний

Вже набридло сидіти на дивані та пересуватись лише між кухнею та вітальнею? Так, варто визнати, що карантин затягнувся, а цікаві відео на YouTube, все ж таки можуть закінчитися. Та крім відіспатись, та відпочити, є купа справ, що значно інтригуючіші за влоги блогерів.

Ми приготували для тебе дещо цікаве з того, чим займається наша команда у цей час. Для початку давай трошки розімнемо м’язи.

Займись собою та підготуй своє тіло до літа разом з Техно Їжаком!

Звісно ж в такий час ми не могли залишити тебе без крутих додатків для спорту, та зібрали кращі з тих, якими користуємося самі. Тут є все що потрібно, щоб тримати тіло і розум у формі.



TE-Oblegchitel-sport_1 (1).png

  • MyFitnessPal – Найбільша серед лічильників калорій харчова база даних. Справді швидке введення даних про харчування і вправи допомагає домогтися своїх цілей і стати на шлях здорового способу життя.

  • Waterbalance – Допомагає не забувати пити воду впродовж дня, нагадуючи про це у зручний для тебе час. У додатку інтуїтивний інтерфейс і доволі широкий вибір випитих напоїв, серед яких є і чай, і кава, і навіть соки та солодкі газовані напої.

  • Just 6 Weeks – Пропонує можливість прийти у форму, навчитися віджиматися або присідати 100 разів і більше всього за шість тижнів. Все, що тобі потрібно – це 10 хвилин три рази на тиждень, зручне місце для вправ і твій смартфон.

  • Strava – Улюблений додаток мільйонів бігунів, велогонщиків і просто активних людей. Записуй дані своїх тренувань, стеж за прогресом, спілкуйся з однодумцями, та ділись кращими моментами своїх спортивних пригод з друзями.

ezh|e-mail2.png
  • Nike Run Club – Тут є все необхідне для більш ефективного бігу: функція відстеження по GPS, пробіжки з аудіо супроводженням, персоналізовані плани тренувань для досягнення конкретних цілей і безмежна мотивація від твоїх друзів.

  • Daily Yoga – Додаток для практики йоги в домашніх умовах. Стильний і зрозумілий інтерфейс, продумані тренування і нагадування, що дозволять не забути про тренування не дивлячись ні на що.

  • Headspace – Програма, що виручає не лише коли потрібно заспокоїтися або побути наодинці з собою, але і відчути усвідомленість, та сконцентрованість. А це корисно не лише у спорті.

Всі додатки перевірені та вже не перший рік використовуються нашими співробітниками. Тож ми сміливо можемо їх порекомендувати. Та це ще не все.



TE-Sport-at-home_1200x628.png

Наша команда розробила програму тренувань у домашніх умовах, що підійде усім. Хочеш спробувати повторити? Переходь за посиланням та гайда тренуватись разом!

Техно Їжак SPORT Home

Вправи прості та перевірені нашими спортсменами, що як і ти зараз змушені займатися удома. Але від цього не менш ефективні.

Доречі, за посиланням тебе чекає ще й промокод зі знижкою на кращі спортивні гаджети та аксесуари, що допоможуть з прогресом. Тож годі лінуватись!


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар