Полегшувач домашнього життя №3 Шеф-кухар

Кіно – це завжди історія про країну, якою фільм було створено. У минулому Полегшувачі домашнього життя №2 ми відібрали найкращі, за нашою особистою версією, шедеври класики кіно, тож у цьому твердженні легко переконатись.

Але є ще один маркер, який характеризує країну та її мешканців – це їжа. Сьогодні ми відібрали декілька додатків з рецептами, які дозволять тобі влаштувати гастрономічні тури країнами світу, не залишаючи своєї кухні.

Смачна їжа вдома з Техно Їжаком!

Ми, як завжди, ділимось лише тим, чим користуємося самі, тож зараз просто поділимось своїм досвідом. Усі додатки безкоштовні та адаптовані до обох найпопулярніших мобільних операційних систем.



ezh|e-mail.png

  • Kitchen Stories – це зручний і при цьому дуже красивий додаток, що містить значну колекцію рецептів з фото та детальним описом приготування. А ще, тут є зручний розділ Покупки, який формує автоматичний список необхідних продуктів, спираючись на вибрані тобою рецепти.

  • Cookpad – тут рецепти додаються користувачами, на яких можна підписуватися, коментувати їх кулінарні витвори і навіть відправляти їм особисті повідомлення. Схоже на соціальну мережу, де замість котиків – фотографії борщу і котлет.

  • Yummly – використовують кулінари з усього світу. В додатку зібрані тисячі рецептів від самих різних людей. Yummly стане в нагоді, якщо ти хочеш урізноманітнити свій раціон та дізнатися, що їдять люди в якій-небудь Бразилії, Новій Зеландії чи у Франції.

  • My CookBook – це додаток, що відрізняється від всіх перерахованих вище. У нього немає своєї власної бази рецептів, але замість цього він вміє збирати страви з інтернету і зберігати процес їх приготування в зручної покрокової формі, з картинками та списком інгредієнтів. У підсумку ти отримуєш стильний цифровий блокнот для нескінченної кількості страв.

І ми, звісно ж, могли б продовжити, але хіба ти ще не на кухні?

Смачного!

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
MGJE3/MGHF3
25 199 ₴
630 $
MGJA3/MGHC3
23 599 ₴
590 $
MGJC3/MGHD3
24 999 ₴
625 $
MJNF3/MJNP3
25 599 ₴
640 $
MGJD3/MGHE3
26 199 ₴
655 $
MGJF3/MGHG3
24 999 ₴
625 $
Коментарі
Додати коментар