Огляд Harman Kardon Onyx Studio 7. Вже у наявності!

Компанія Harman Kardon нещодавно запустила продаж своєї нової портативної колонки – Harman Kardon Onyx Studio 7. На сайті tehnoezh.ua вже зараз можна замовити новинку.

На ринку Harman Kardon існує далеко не перший день. Вона славиться своєю побутовою та автомобільною електронікою, тому Onyx Studio – це гаджет, на якому вони "@ з'їли". Ми вже встигли потримати в руках 7 покоління і не тільки потримати. Сьогодні ми вже готові поділитися своїми враженнями.

Дизайн Onyx Studio 7

Ось чого справді не позичати дизайнерам Harman Kardon, так це почуття прекрасного. Onyx Studio 7, звичайно ж не виключення зі списку дійсно красивих гаджетів. Користувачеві на вибір надається три кольори: чорний, синій і срібний. Ніяких оригінальних кольорів не пропонується, але цього й не потрібно.

Майбутньому власнику куди важливіше не наявність великої кількості кольорів, а можливість підібрати потрібне забарвлення під дизайн свого будинку. Один із запропонованих корпусів точно підійде під твій інтер'єр, тому проблем з вибором не виникне.



ezh|864х452-1.jpg

Портативна акустика виготовлена з дуже якісних матеріалів. Вона не тільки виглядає добре, але й приємно відчувається на дотик. Корпус обшитий спеціальною акустичною тканиною, яка не псує звук і сама не псується з часом.

Навколо гаджета є зручна ручка для перенесення, яка стала фішкою 7 покоління. Вона виготовлена з анодованого алюмінію і довго служить, майже не дряпається і не змінює свій вигляд через довгий час. Можна бути впевненим, що Onyx Studio 7 і через кілька років буде виглядати як новенький.

Як звучить Onyx Studio 7

Ок, з дизайном все супер, але як вона звучить? У цьому плані новинка також порадує свого власника. Колонка має справжній стерео звук з діапазоном частот від 50 до 20К Гц – для тих, хто в цьому розбирається. Середні й високі частоти налаштовані добре, а баси звучать просто чудово. Відверто кажучи, низькі частоти нас дуже порадували.



ezh|864х452-2.jpg

Гучність звуку в 80 ДБ цілком вистачить не тільки для прослуховування улюбленої музики вдома, але й для невеликої вечірки з друзями або поїздки на природу. Але, на той випадок, якщо користувачеві здасться цього замало, він може об'єднати дві Studio 7 в пару за бездротовою технологією.

Кому підійде Onyx Studio 7

Onyx Studio 7 – це настільна акустика, вона створена для використання вдома, в офісі або в якомусь іншому приміщенні. У тебе не вийде постійно тягати її за собою в рюкзаку, адже вона важить трохи більше 3 кг, а її габарити – 268,0х302,5х159,5 мм.

Втім, її легко можна повезти з собою на відпочинок, закинувши в машину, або перенести з кімнати на терасу. Для цього в колонці є вбудований акумулятор на 3250 мАг. Такого об'єму вистачить на 8 годин програвання музики. Від нуля до 100% батареї вона заряджається всього за 5 годин. Але звичайно ж, можна заряджати і слухати музику одночасно.

Наш вердикт: Studio 7 – відмінний гаджет для дому та офісу. Колонка не зіпсує своїм виглядом навіть найідеальніший інтер'єр. А ще, вона добре і яскраво програє будь-яку музику. До речі, ми вирішили поставити собі Onyx Studio 7 в офісі. Дуже вже вона хороша, щоб її віддавати.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Вибрати Onyx Studio:
Коментарі
Додати коментар