Офіційно: весняний івент Apple – відбудеться 20 квітня 2021

Яблучний голосовий асистент Siri проговорився про дату першої у цьому році презентації Apple. Вона відбудеться вже 20 квітня о 20:00 за київським часом. Захід пройде в онлайн-форматі зі штаб-квартири Apple Park в Купертіно.

Цю інформацію вже офіційно підтвердили на сайті компанії, розмістивши логотип весняного івенту зі слоганом "Повний розквіт".

Перша презентація Apple 2021

Подейкують, що слоган може бути натяком на вихід нового покоління пера Apple Pencil. Звідси власне і значок заходу: він намальований лініями, ніби яблучним розумним пером.



ezh|864х452.jpg

Купертинівці також додали прикольну фішку на сторінку презентації на сайті. Коли користувач натискає на логотип з екрану iPhone, відкривається камера, і значок перетворюється на об'єкт доповненої реальності. Малюнок рухається, підлаштовуючись під реальні предмети на зображенні.

Що нам покажуть?

З чуток, на івенті представлять iPad Pro 2021 з новим екраном Mini-LED в старшій 12,9-дюймовій моделі планшета. Молодша 11-дюймова версія залишиться з IPS-матрицею. Пристрої отримають більш потужний процесор A14X, поліпшену камеру, і роз'єм Thunderbolt. Можливо, але швидше за все малоймовірно, ми побачимо й iPad mini 6.

Також ми чекаємо анонс GPS-трекерів AirTag для пошуку втрачених речей, AirPods Pro 3 і Apple TV 6. Хоча раніше інсайдер LeaksApplePro розповів, що вихід маячків черговий раз перенесуть. Щодо AirPods Pro 3 і Apple TV також поки незрозуміло, але ми все ж сподіваємося їх побачити наступного ждня.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярні гаджети Apple:
Коментарі
Додати коментар