Apple провела Жовтневу презентацію 2019, але не для всіх. Два нових пристрої


Корпорація Apple розробила свою унікальну філософію, традиції і правила. Більшість з них придумав легендарний генеральний директор Стів Джобс. Вже досить довго вони є якимись заповідями, які не наважується порушити ніхто.

Тому в жовтні цього року ми дуже здивувалися, що купертинівці не провела традиційну презентацію. Але недавно дізналися, що вона все-таки відбулася. На цей раз фактично таємно. У Купертино були запрошені тільки шановані гості, серед яких хтось і проговорився про два нових пристрої.


Таємна презентація Apple

Про те, що захід таки відбувся, розповіло авторитетне джерело The Information. За його даними, івент пройшов в кінці жовтня в театрі імені Стіва Джобса. На ньому були присутні тільки високопоставлені співробітники і інвестори. Всього близько 1000 чоловік.


Ezh864х452-01.jpg

Типовою презентацією це назвати складно. Ні, ні MacBook Pro 16 '' , ні AirPods Pro , що недавно просто з'явилися на сайті компанії, ніяких інших нових продуктів розробники так і не показали. Але відкрили завісу на розроблювані пристрою додаткової реальності. Їх буде відразу два і вийдуть вони один за іншим вже в 2022 і 2023 роках.


Apple АR Glasses

Джерело заявляє, що окуляри доповненої реальності від Купертіно отримають дисплей з високою роздільною здатністю, а також камери з високою роздільною здатністю зйомки, які зможуть наближати дрібні написи і деталі і чітко розпізнавати межі об'єктів в просторі.

Подейкують, що розробники навіть показали присутнім ролик, на якому за допомогою технологій доповненої реальності на столі поміщається віртуальний кавовий апарат. Стіл був оточений людьми з усіх боків, але віртуальний об'єкт цілком природно виглядав і закривав людей позаду себе.


Ezh864х452-02.jpg

Керівники корпорації сказали, що звернуться до сторонніх розробників софту з проханням почати роботу над створенням програм ще до виходу аксесуара. Це дуже радує, адже вже після релізу гаджет отримає багато додатків.

Заявляється, що перша модель вийде вже в 2022. Її розробляють під кодовою назвою N301. Пізніше, в 2023 з'явиться поліпшена версія під кодом N421, яка отримає більше можливостей. Вони будуть відрізнятися один від одного в зовнішньому вигляді і характеристиках. Проте призначення у гаджетів буде однакове.

Зараз в мережі йдуть активні розмови про те, що АR-окуляри замінять iPhone. Нібито смартфони стануть просто не потрібні. Але ми вважаємо, що аксесуар не зможе замінити телефони, по крайней мере в найближчі роки після виходу.


Ezh864х452-03.jpg

Найімовірніше, вони будуть працювати в парі, за принципом Apple Watch , і всі складні обчислювальні роботи візьме на себе саме смартфон. Але і такого розвитку подій виключати ми не поспішаємо. Адже на початку 2000-х ніхто і подумати не міг яку популярність і функціональність отримає iPhone.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар