Друга осіння презентація АррІе вперше відбудеться 2 грудня. Що покажуть?


Рівно так само несподівано як Apple, не провела презентацію в кінці жовтня, корпорація розіслала запрошення на нову, яка відбудеться в грудні. Це буде перший в історії зимовий івент. Ми, чесно кажучи, ніяк не очікували такого розвитку подій і довго ламали голову над питаннями.

Навіщо ж тоді купертинівці викотили AirPods Pro і 16-дюймовий MacBook Pro? Ці пристрої заслуговували окремого шоу, але так його і не отримали. І що ж тоді нам покажуть на початку зими? Схоже, що ми знайшли відповідь.


Нетрадиційна груднева презентацiя Apple

Сама корпорація більш ніж натякнула, що захід буде присвячено додаткам і App Store. Про це свідчить запрошення з логотипом фірмового магазину і слоганом: «Улюблені для мільйонів. Створені кращими».


Ezh864х452-01.jpg

Скоріше за все, івент стане церемонією нагородження кращих ігор і сервісів для iOS і їх розробників. Купертинівці щороку називають найпопулярніші і найякісніші додатки за рік саме на початку грудня, серед них зазвичай представлені ігри, музика, фільми, телепередачі, подкасти та багато іншого.

Раніше фахівці не приділяли цьому стільки уваги, та й величезні церемонії не робили. Але в цьому році корпорація змінила курс і зробила основну ставку на нові сервіси. Тому ніяких нових продуктів ми не очікуємо.

Новий iPad ми не так давно побачили, AirPods Pro, MacBook Pro і iPod Touch – також. Про AirPower мова вже не йде, а iPhone SE чекаємо ближче до березня. Трекер AirTag і Mac Pro, якщо вірити чуткам, вже готові, але навіть їх не слід очікувати. Хіба що назвуть остаточні дати їх виходу.


Ezh864х452-02.jpg

Примітно, що в цей раз Apple, не зробили з заходу величезного секрету. Корпорація відразу ж дала ясно зрозуміти, про що буде йти мова. Цілком ймовірно, що скоро це буде дуже престижна церемонія для мобільних розробників, адже компанія володіє одним з найпопулярніших магазинів додатків для iPhone, а отже має великий вплив на думку користувачів.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар