Параметр, який сильно розряджає твій iPhone. Інструкція по відключенню


Практично всі користувачі знають про найважливіші недоліки Android-пристроїв і погоджуються з ними. Вони більш уразливі перед викраденням даних власника і володіють коротким періодом підтримки програмного оновлення від розробника. Все це чуже власникам iPhone .

Проте, користувачі обох платформ мають деякі спільні проблеми. Головна з них - це швидкий витрата заряду батареї через деяких додатків. Вони можуть працювати як у фоновому, так і в активному режимі, при цьому поїдати велику частину енергії акумулятора.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Раніше такими ненажерам вважалися FaceBook і Instagram. Обидва сервіси від одного і того ж виробника завжди споживали дуже багато енергії, але вже кілька років вони позбулися цієї хвороби. Тепер головним ворогом батареї твого смартфона стали картографічні сервіси, серед яких найпопулярнішим вважається Google Maps.


Як посадити свої карти на дієту

У своїй роботі вони використовують GPS, який вимагає значних витрат енергії. Навіть якщо ти не користуєшся сервісом, він буде красти години роботи твого смартфона від Apple . Але все можна виправити. Для цього:

  • Перейди в Налаштування, перегорнувши список доступних вкладок і знайди в ньому Google Maps і відкрий параметр який відповідає за GPS.

  • Потім відкрий його. І перейшовши у вкладку з настройками геолокації активуй опцію, яка дозволить додатком включати GPS тільки коли ти їм користуєшся.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

На цьому все. Рекомендуємо тобі виконати ту ж маніпуляцію і з іншими картографічними сервісами, в залежності від того, якими ти користуєшся. Це дозволить значно збільшити час роботи iPhone і iPad.

Крім того, це може убезпечити від втрати даних, пов'язаних з твоїм місцем розташування.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті