PlayStation 5. Купив собі PS5 і деякі аксесуари – я щасливий!

Вибачай – хочу трохи похвалитися. Днями купив собі довгоочікувану PlayStation 5. Дуже довго збирався придбати цю консоль, але все якось не виходило. І ось, нарешті "плоєчка" зайняла своє почесне місце під моїм телевізором.

Чому я купив її тільки зараз і які аксесуари до PS5 я підібрав – ділюся власним досвідом, як є. Зараз все розповім докладно.

Чому зараз найкращий час для покупки PlayStation 5

З моменту релізу п'ятого покоління "станції" від Sony пройшло вже більше ніж півроку. Весь цей час я вичікував найкращого моменту для покупки. Чому так? PlayStation 5 на момент виходу була дуже дефіцитним гаджетом. Мало того, що її розібрали перекупники, так ще й ціна на консоль злітала іноді в три і навіть чотири рази.



ezh|864х452-1.jpg

Пізніше ситуація не особливо покращилася. Попит на "некст ген" тільки зростав, а виробник банально не встигав випускати з конвеєра "приставки". Але не можна його в цьому сильно звинувачувати. Така ситуація виникла через світову кризу мікрочіпів.

Загалом, офіційна ціна на PS5 – близько 500 доларів за саму скромну комплектацію. Проте, за такою вартістю її купити неможливо навіть сьогодні. Не дивуйся, що в магазинах встановлено зовсім інший цінник, виною всьому банальний дефіцит.

Спеціальна ціна-4%
PS5_BLR
24 544 ₴
23 599 ₴
590 $
Розпродаж-4%

Сьогодні консоль перестала зростати у ціні, і навіть значно впала, якщо порівнювати з ціною ще 2-3 місяці тому. Тому купити її найближчим часом – найрозумніше рішення. До речі, Техно Їжак ставить саму мінімальну ціну наскільки це можливо. При цьому, не потрібно оформляти передзамовлення і чекати нових надходжень. Замовляєш і отримуєш консоль тут і зараз.

Чому PlayStation, а не Xbox: Вічне питання

Зізнаюся, я не є палким шанувальником ні японців, ні американців. Першою моєю "приставкою" була PS2, п'ятирічному автору цього матеріалу її подарували батьки.



ezh|864х452-2.jpg

Через сім років я вже навмисно попросив на День народження Xbox 360, пам'ятаєш таку? Мені здається, вона була більш вдалою, ніж PS3. Ще через вісім років я купив собі PS4. І знаєш що? Мені подобається продукт і Sony, і Microsoft! Але зараз я вибрав спадкоємця 4 "плойки".

Чому не Xbox Series X? В першу чергу через ексклюзиви Sony. Ігри, які є тільки на PlayStation – це шедеври. Тільки заради них варто купити собі "плойку". Раджу подивитися трейлер до Marvel's Spider-Man: Miles Morales або The Last of Us.


На захист Xbox скажу, що у "Майків" теж є свої унікальні іграшки. Проте, їх набагато менше. А ось що мені дійсно подобається в "чорній коробочці", так це їх геймпад. Вважаю, що це найзручніший контролер на ринку. Крім того, ігри для Xbox завжди більш доступні в ціні. Не знаю чому так. Різниця особливо помітна при покупці фізичних дисків. Але повернемося до PS5.

Що я докупив до своєї PlayStation 5

Кожному любителю геймінгу хочеться щось додати в стандартний набір до консолі. Благо, на сайті Їжака є відмінні комплекти. Я вибрав PlayStation 5 + Mortal Kombat 11 Ultimate + DualSense. Таким чином крім самої "приставки" і джойстика, я отримав ще один геймпад і легендарну гру.



ezh|864х452-3.jpg

Для посиденьок з друзями немає нічого кращого, ніж Mortal Kombat. Але цього мені було замало. Звичайно ж, я не міг не взяти собі свіженький ексклюзив Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Повторюся, це не просто відмінна гра – вона нереальна. Ну і Cyberpunk 2077, щоб було в що залипнути після важких буднів.

У майбутньому планую ще прикупити зарядну станцію для контролерів. З нею дуже зручно заряджати відразу два геймпада одночасно. До того ж, вона виконує роль підставки, щоб DualSense не валялися в різних куточках кімнати.

Враження

Чи радий я? Це просто не описати словами! PS5 – це без сумнівів нова глава в іграх. Якість картинки і швидкість роботи в ній просто на висоті. Засиджуватися на четвертому поколінні точно не бачу сенсу, коли є PS5.


Добре, що відразу підібрав собі кілька іграшок і взяв додатковий джойстик. Для старту – це мінімальний набір. Ну а далі подивимося...

До речі, хочу поділитися лайфхаком для тих, хто вирішить купити PlayStation 5 в Техно Їжаку. Якщо замовити і оплатити консоль відразу – доставка "Новою поштою" або кур'єром по Києву і Харкову, буде абсолютно безкоштовною.

Можна звичайно і кур'єром Нової пошти замовити, але в такому випадку доведеться почекати кілька днів. Тому особисто я замовляв доставку до відділення і вже на наступний день після оплати замовлення зміг насолодитися розпакуванням (куди без нього) і першим боєм в Mortal Kombat з дівчиною. До речі – відмінний спосіб проведення часу для пари!



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Вибрати Sony PlayStation 5:
CFI-ZEY1/9321309
769 ₴
19 $
Показати всі
Коментарі
Додати коментар