Потіш її! Топ 5 найбажаніших подарунків для неї

День закоханих не за горами. Якщо ти збираєшся порадувати улюблених дівчину, маму, сестру, або улюблену себе (чом би й ні!) – саме час вже підібрати й замовити подарунки. Тоді сюрприз точно прийде поштою вчасно і буде достатньо часу, щоб підібрати теплі слова для привітань.

Наші улюблені дами говорять, що вибрати невідповідний подарунок – гірше, ніж зовсім забути про свято... Звісно, це жарт :) Хоча 14 лютого кожному хотілося б бачити особливі подарунки та вчинки.



ezh|864х452-1.jpg

Ми тут розпитали наших знайомих дівчат і зібрали ТОП 5 найбажаніших презентів. А значить – ми вже готові допомогти тобі з вибором. Поїхали!

iPhone – точно безпрограшний варіант

Так, наші інформатори не блищали оригінальністю, проте їх словам можна вірити. Новенький iPhone з ароматної тоненької коробочки – це завжди безпрограшний варіант. Яблучний смартфон точно прийдеться дамам до душі та підійде кожній: і мамі, і дівчині, і сестрі.

Якщо не знаєш яку модель вибрати, то краще якось ненароком поцікавитися думкою майбутньої власниці, ніби питаєш просто так. Ну або відкрити всі карти у День святого Валентина – зайти з дамою на сторінку інтернет-магазину і вибрати гаджет разом. Головне не давай їй платити за смартфон ;)

Apple Watch – краща розумна прикраса

З смарт-годинником Apple Watch пригадати не вдасться! Це не лише корисний гаджет, але й красивий та модний аксесуар. Сучасних дівчат вже неможливо здивувати звичайною прикрасою. А ось розумна – як Apple Watch, точно сподобається кожній.

Бездротова гарнітура – завжди теплий спогад про тебе

Якщо у неї є і яблучний смартфон, і смарт-годинник, то прекрасним доповненням до них стануть бездротові навушники AirPods. Можна також придивитися до гаджетам від інших виробників.

Наші дівчата слухають музику мало не щодня – готуючи вечерю, по дорозі на роботу, вирушаючи на відпочинок або в таксі по дорозі додому. Тому з упевненістю заявляємо: гарнітура буде дуже корисним подарунком, який завжди нагадує їй про тебе.

Електронна книга – подарунок уваги і турботи

Електронна "читалка" без всяких сумнівів викличе бурю захоплення у тієї панянки, яка просто обожнює читати. Такий презент покаже, що ти дуже уважний і турботливий. Якщо вона досі читає з паперових книжок, смартфона або планшета – значить у неї просто ніколи не було електронної книги.

Адже у "читалки" просто маса переваг над ними. Від чорнильного екрану можна отримати таке ж задоволення, як від паперових сторінок. Але їй не доведеться тягати з собою важкі книги або вибирати який саме роман взяти сьогодні.

А купувати постійно нові твори та шукати їм місце на полиці не доведеться, адже в один такий пристрій можна закачати всю бібліотеку Ярослава Мудрого (і вона не згорить). Ще й місце залишиться.

Apple TV – її квиток до серіалів

Ну а якщо вона просто обожнює проводити вечори за переглядом улюблених серіалів, то твій вибір очевидний – Apple TV. Ця маленька приставка для телевізора дозволить дивитися улюблені фільми і серіали на Netflix, Apple TV+ та інших стрімінгових платформах. Крім того, вона може відтворювати будь-який контент і через браузер. Тож це просто знахідка для кіноманів!



ezh|864х452-2.jpg

Крім цих подарунків, ти також можеш підібрати й інші. Волієш скромні, але потрібні подарунки? Тоді, штопор, чохол для iPhone або адаптер для Mac – твої варіанти. Більше товарів зі знижками до -55% ми зібрали для тебе в спеціальній акції тут:

До 14 лютого готовий!

Впевнені, ти точно знайдеш тут чим її потішити ;)



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Деякі варіанти бажаних подарунків для неї:
Коментарі
Додати коментар