Переможці AirTag забрали свої подарунки! Виграє тільки той, хто грає

Ми просто обожнюємо дарувати вам подарунки! Ви навіть не уявляєте скільки радості це приносить. Вибрати самостійно найдостойнішого нам не дозволяє совість, тому ми звикли покладатися на її величність Фортуну.

Не так давно вона вибрала трьох щасливчиків, які отримають по одному брелоку AirTag. Гаджет з'явився на ринку зовсім нещодавно, тому це дуже ексклюзивний подарунок. І ми раді, що удача посміхнулася саме вам трьом!

Вітаємо щасливчика Романа!

З радістю чекаємо в кожному з магазинів Техно Їжака! Обіцяємо, що наші продавці будуть завжди готовими до цієї важливої зустрічі. Адже нам завжди приємно не тільки вручити AirTag, але й допомогти з будь-якими питаннями, в яких ми компетентні.





До речі, яблучний брелок допоможе знайти будь-яку втрачену річ на "1,2,3 ... і знайшов!". Точно так же просто можна було хіба що взяти участь в нашому розіграші. 1 – підписатися на tehnoezh в Telegram, 2 – натиснути на кнопку "Випробувати удачу", 3 – виграти. Для Романа навіть третій пункт не був складним.

Другий AirTag теж знайшов свого господаря. Ним став Олександр!

Багато хто хотів виграти, але пощастило тільки трьом. І серед них виявився Олександр. Впевнені, ти знайдеш застосування своєму "маячку". Можеш прикріпити його на ключі, або кинути в гаманець. Серед тисячі різних сценаріїв легко знайдеш найкращий.





До речі, не забудь кинути AirTag в свій багаж, коли зберешся полетіти цього літа в гарячі країни. І навіть не переживай про те, що в аеропорту хтось переплутає валізи. Знайдеш на "1,2,3 ..."

AirTag вже чекає на тебе, Сергію!

Тільки подивіться який він щасливий. Нам здалося, що Сергій хотів більше всіх роздобути яблучний девайс. І удача його не підвела, вітаємо!





Ну а всіх, хто брав участь, але не виграв – ми дуже просимо не засмучуватися. Нам і самим сумно від того, що ми не змогли зробити подарунки всім бажаючим, але так хотілося… :(

Але не час сумувати, ми вже готуємо нові ще більш масштабні розіграші. І у нас є таке відчуття, що в одному з них пощастить саме тобі. Так-так – точно тобі!

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар