Порадуй його! Топ 5 непередбачуваних подарунків для нього

До Дня всіх закоханих залишилося зовсім небагато, а значить тягнути з вибором подарунка більше не можна. Презент для коханого, друга, батька, брата або колеги час замовити вже зараз, щоб доставка точно прийшла вчасно. Головне – не помилитися з подарунком в цьому божевільному поспіху.

Але про це можеш не перейматися. Ми тут зібралися нашим чоловічим колективом та вибрали ТОП 5 найбажаніших презентів. І ми готові ним поділитися.

iPhone – статусний та завжди бажаний

Смартфон від компанії Apple – це безпрограшний варіант для будь-якого подарунка, в будь-яке свято. Він сподобається будь-якому чоловіку, будь це батько, брат, хлопець чи близький друг.

І в цьому немає нічого дивного, адже iPhone – це статусний, просунутий і надійний гаджет. Чоловіки люблять залізо, а в яблучному смартфоні воно найпотужніше.

PlayStation 5 – емоції у подарунок

Комп'ютерні ігри вже давно перестали бути розвагою виключно дітей. Сьогодні, в консолі грають близько 3 мільярдів людей з усієї планети, від малого до великого. PlayStation 5 принесе своєму власникові масу приємних емоцій, відкриє нові віртуальні світи і відмінно прикрасить будь-який вечір.



ezh|864х452-21.jpg

До речі, не забудь захопити другий геймпад, щоб ви могли битися один проти одного в Mortal Combat.

Обережно! Подарунок у вигляді PlayStation 5 може викликати у чоловіка сльози щастя.

Mac – завжди актуальний робочий інструмент

Первісні чоловіки використовували в своїй роботі рубило, гостроконечник і скребок. Сучасні хлопці у якості інструменту воліють мати яблучні комп'ютери Mac.

Лептопи MacBook стануть кращими переносними помічниками. Їх можна возити з собою в офіс або на пари. А ось стаціонарні комп'ютери Mac носити з собою не вийде. Але вони точно знадобляться за робочим місцем вдома чи в офісі.

Електросамокат – засіб пересування сучасності

Сучасні міста потопають у повсякденних заторах. Якщо твій коханий, друг або колега щодня потрапляє в десятибальну тягучку на машині або товпиться в тісному громадському транспорті, то електросамокат стане для нього справжнім порятунком.



ezh|864х452-22.jpg

Звичайно, в снігову погоду на ньому далеко не виїхати, але в інші 9 місяців він подарує справжню насолоду від поїздки на роботу, навчання. До речі, на вихідних він також знадобиться для приємних покатушок.

Bluetooth-колонка – кращий подарунок меломанові

Якщо він просто обожнює слухати музику, робить це вдома, на роботі, на відпочинку. То кращого подарунка, ніж Bluetooth-колонка тобі не знайти. Я рекомендую підібрати портативну модель, яку завжди можна захопити з собою.

Але ти можеш вибрати не лише ці подарунки. Не менше радості в цей день принесе, наприклад, квадрокоптер, чохол для iPhone або бездротові навушники. Більше товарів зі знижками до -55% ми зібрали для тебе у спеціальній акції:

До 14 лютого готова!

Впевнені, ти знайдеш тут чим його порадувати :)



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Деякі варіанти бажаних подарунків для нього:
Коментарі
Додати коментар