Переваги iMac 24'' над іншими комп'ютерами

Моноблоки від Apple користуються набагато більшою популярністю, ніж аналогічні комп'ютери від інших виробників. Так, злиті ПК з монітором є і на Windows теж. Але їх майже не купують, та й якоїсь цільової аудиторії у таких пристроїв немає.

Втім, якщо порівняти свіженький iMac 24'' від яблучної компанії і будь-який інший комп'ютер+екран від іншої фірми. То стає зрозуміло, чому перший варіант б'є рекорди продажів, а другий - припадає пилом на полицях магазинів. У Купертіно немає конкурентів в цій ніші ринку, і це факт.

Переваги iMac 24''

Найважливіша частина кожного комп'ютера - це його начинка. І у iMac 24'' (2021) з цим все добре. У ньому встановлений найпотужніший на ринку процесор Apple M1, він перевершує всі чіпи від Intel. Залежно від комплектації, можна вибрати собі 8 або 16 ГБ пам'яті. Ми б рекомендували взяти побільше.



1ezh|864х452 копия.jpg

Основні накопичувачі надшвидкого типу SSD на 256 ГБ, 512 ГБ або 1 ТБ. Що стосується вбудованої пам'яті, радимо вибрати мінімум на 512 ГБ. Ну а тепер про більш помітні характеристики.

У яблучному моноблоці встановлений відмінний 23,5-дюймовий екран з високою роздільною здатністю трохи більше 4,5K (або 4480х2520). Перегляд кіно і серіалів на цьому комп'ютері буде приносити величезне задоволення завдяки класному зображенню.

Наступною перевагою є набір яскравих кольорів корпусу. Барвистий iMac 24 доступний в семи відтінках - класичному срібному, синьому, фіолетовому, помаранчевому, рожевому, зеленому і жовтому. Тому підібрати відповідний колір під дизайн будинку зовсім не важко. Моноблок впишеться в будь-який інтер'єр.


Аксесуари, які входять в комплект до Мас поставляються в такому ж кольорі, що і комп'ютер. До речі, до них відносяться Magic Mouse, Magic Keyboard і Magic Trackpad. А також кабель для живлення і шнур USB-C-to-Lightning.

IMac 2021 дуже тонкий, просто неймовірно тонкий. Всього на 4 мм товще, ніж iPhone 12 (без урахування "підборіддя"). Погодься, це відмінний показник. Незважаючи на це, в ньому встановлен дуже якісний звуковий модуль. Він складається відразу з шести динаміків і буквально охоплює хорошим звуком весь простір навколо, точно як в кінотеатрі.

Моноблоки від інших виробників в аналогічній ціновій категорії не можуть похвалитися такими ж високими характеристиками. Наприклад, останні покоління пристроїв від Lenovo в лінійці IdeaCentre обійдуться користувачеві майже так само, як і iMac 24. Але начинка в них значно слабкіше, ніж в яблучному апараті.



2ezh|864х452 копия.jpg

Не варто також забувати, що на комп'ютери Мас не потрібно встановлювати операційну систему, драйвера і інший софт. Пристрої від Apple готові до використання вже після покупки. Просто підключи до розетки і натисни на кнопку включення.

Переваги форм-фактора моноблоків

Компактність. У "злитих" комп'ютерів все зібрано в одному корпусі. Він займає набагато менше місця, ніж ПК. На робочому столі і під ним залишається більше вільного простору, що особливо важливо для комфортної роботи, навчання і навіть розваг.

Мінімум проводів. До iMac приєднано дуже маленька кількість кабелів, найчастіше тільки один - від розетки. Тоді як, персональні пристрої вимагають дроти для монітора, зовнішніх динаміків, живлення, мишки, клавіатури і інших девайсів.


Приємний зовнішній вигляд. Ми не сперечаємося, що краса грає другорядну роль, коли ми говоримо про гаджети. Але багато хто хотів би організувати приємне для ока робоче місце. Форм-фактор моноблока пропонує це за замовчуванням, а ось над комп'ютером доведеться попрацювати самостійно.

Наприклад, докупити красиві аксесуари, вибрати привабливий корпус, зробити підсвічування і акуратно розташувати дроти. Кому потрібна ця морока, якщо iMac шикарний сам по собі?

IMac 24 є дуже привабливим комп'ютером для покупки. Це пристрій високого класу, без явних недоліків. Конкуренти Apple не можуть запропонувати серйозного конкурента в такому ж форм-факторі і ціновій категорії. Тому ми вважаємо, що вибір на користь iMac більш, ніж очевидний.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар