Прем'єра Apple TV + відбудеться 14 вересня 2019


А поки ми всі з нетерпінням чекаємо осінніх новинок, з'явилася інформація про ще однієї презентації від Apple . Вже 14 вересня купертіновци представлять свій новий телевізійний сервіс Apple TV +, який буде доступний для перегляду на фірмових приставках Apple TV, iPhone, iPad і навіть Mac.

Відбудеться це в рамках щорічного фестивалю Tribeca TV.


Нас чекає не тільки сервіс, а й унікальні продукти Apple

Крім цього, гості заходу зможуть подивитися першу серію серіалу від Купертіно під назвою «Дікінсон». Як заявляють джерела, це буде комедія-драма про повноліття Емілії Дікінсон.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Поки це єдиний відомий нам продукт, який буде доступний на платформі вже цієї осені. Але це точно не все, що приготували нам в Купертіно. Таке завзяття показати свої нові кінопродукти говорить про те, що компанія готова запустити додаток якомога швидше.

Швидше за все, інформація про вартість передплати на яблучне телебачення з'явиться вже 10 вересня під час презентації нових iPhone і інших традиційних пристроїв осіннього заходу. Відомо, що на новий сервіс корпорація витратила вже понад 6 мільярдів доларів.

Ми віримо, що таке вкладення незабаром виправдається і ми побачимо по-справжньому унікальний сервіс. Крім нас запуск очікує багатомільйонна потенційна аудиторія, яка вже готова оформити підписку.

PS Є інформація про те, що сервіс Apple TV + незабаром стане доступний і в Україні. Але це поки не точно:)

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар