Презентація iPhone 13. Пряма текстова трансляція івенту Apple у Telegram-каналі @tehnoezh

Цей день настав! Презентація iPhone 13 та інших осінніх новинок від Apple відбудеться вже сьогодні, 14 вересня о 20:00 за Києвом. Як і кілька попередніх яблучних івентів, вона пройде онлайн. Але не в прямому ефірі, а в записі. Корпорація підготує захоплююче відео зі спецефектами про свіженькі гаджети.

Уже не перший рік антиковідні обмеження не дозволяють купертинівцям провести старий-добрий захід у театрі імені Стіва Джобса в Каліфорнії. Та ми будемо залюбки насолоджуватися онлайн-трансляцією. Запрошуємо тебе приєднатися до нас!

Де дивитися презентацію iPhone 13

Ми проведемо текстову трансляцію презентації Apple з поясненням всього, що відбувається на екрані. Ти зможеш залишати коментарі та спілкуватися з нами у прямому ефірі. Все, що тобі потрібно для того, щоб весело провести цей вечір, це перейти в телеграм-канал. Переходь!

@tehnoezh


1ezh|864х452.jpg

Будемо чекати тебе в 20:00 за київським часом, як раз тоді починається івент. Але можеш приєднатися до нас і раніше, щоб почитати про новинки. До речі, у нас накопичилося дуже багато матеріалів про майбутні продукти. Якщо тобі цікаво дізнатися, якими вони будуть, гайда читати наш блог.

А вже сьогодні о 20:00 дізнаємося якими вони вийшли насправді. Ти також можеш підключитися до відеотрансляції івенту від Apple, щоб побачити все своїми очима. Компанія запустить прямий ефір на своєму офіційному сайті, в додатку Apple TV і на офіційному Youtube-каналі Apple.

-7%
MJNF3/MJNP3
27 499 ₴
25 699 ₴
641 $

Що покаже Apple

Крім iPhone 13, ми також чекаємо релізу смарт-годинника Apple Watch Series 7 і бездротової гарнітури AirPods 3. Можливо, купертинівці також покажуть нам 10-дюймовий iPad 9.

З трьома останніми новинками не все так однозначно, як зі смартфоном. У випадку з Apple Watch 7 у яблучної компанії виникли серйозні проблеми з виробництвом. Подейкують, корпорація не зможе забезпечити попит на розумний наручний аксесуар. Тому будуть в дефіциті на старті продажів.

З AirPods 3 все дуже туманно. Apple, ніби як, збиралася випустити їх ще на початку року, але з якоїсь незрозумілої причини не зробила цього. Інсайдери впевнені, що 14 вересня навушники нарешті з'являться.



2ezh|864х452 .jpg

Про iPad 9 зовсім нічого не відомо. Але останнім часом почалися проблеми з поставками планшета 8-го покоління. На складах офіційних магазинів актуальний сьогодні iPad 8 відсутній. Це може говорити нам про те, що його зняли з продажу заради нової моделі.

У будь-якому випадку ми дуже чекаємо кожен продукт. Всі вони дуже цікаві і бажані. Сподіваємося, побачимо їх вже ввечері. До зустрічі в телеграм-каналі @tehnoezh, в 20:00!



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар