Перша презентація Apple у 2022. Коли чекати і що нам покажуть

​​

Що випустить Apple навесні 2022 року:

Торік Apple провела весняний захід, на якому показала світові довгоочікувані гаджети. Новинок було дуже багато – AirTag, iPad Pro, iMac з процесором M1, Apple TV 4K і навіть нові кольори корпусу для iPhone.

Інсайдери подейкують, що цього року купертинівці знову почнуть радувати нас свіженькими пристроями вже з весни. Авторитетний інсайдер Марк Гурман розповів, що перший яблучний івент відбудеться у березні чи квітні. Що нам на ньому покажуть – розповімо у цьому матеріалі.

Перша презентація Apple у 2022 році

Схоже, проводити заходи навесні вже увійшло до традицій компанії. Починаючи з далекого 2017-го Купертіно щороку показувала щось у березні чи квітні. Найчастіше це був планшет нового покоління.

MLVP3
46 872 ₴
49 299 ₴
1 229 $
MLQ83
31 999 ₴
33 299 ₴
830 $

Ми навіть не сумніваємося, що вже через кілька місяців Apple знову підготує публіці грандіозний івент із дуже цікавими продуктами. За прогнозами експертів, ними стануть iPhone SE третього покоління, оновлений 27-дюймовий iMac на базі Apple Silicon та парочка високопродуктивних Mac mini з тим же чіпом.

iPhone SE 3 – все, що відомо

Подейкують, що найголовнішою новинкою весни буде третє покоління iPhone SE. Найімовірніше, дизайн нової версії "Special Edition" у порівнянні з попередником не зміниться. Гаджет збереже класичний вигляд від iPhone 8. Залишиться колишній компактний розмір корпусу, 4,7-дюймовий екран і навіть сканер відбитка пальця Touch ID.

Не варто також чекати на покращення в плані зйомки. iPhone SE 2022 поставлятиметься з такими ж модулями фронтальної та основної камери. Але нововведення теж будуть, та ще й які! Смартфон матиме найпотужніший процесор A15 Bionic, який також встановлений в iPhone 13.

Ну а головним апгрейдом стане підтримка 5G. Інсайдери стверджують, що SE 2022 виявиться найдоступнішою моделлю смартфона з тих, що підтримують мережі п'ятого покоління зв'язку. Не лише в лінійці iPhone, а й серед усіх смартфонів.



1.jpg

Таким способом купертинівці сподіваються "переманити" більшу частину користувачів з Android, і швидше за все, у них це вийде. В Україні 5G тільки починає розгортатися, на момент виходу моделі ми навряд чи зможемо випробувати надшвидкий мобільний інтернет.

Але це не означає, що iPhone SE 3 буде нецікавим. Навіть без мереж п'ятого покоління він здається дуже привабливим для покупки за рахунок дуже приємної ціни та топових фішок.

Технологія 5G стане приємним доповненням, яким можна буде скористатися трохи згодом – коли вона у нас повноцінно запрацює. І не доведеться шукати собі новий просунутий смартфон.

27-дюймовий iMac – яким буде

Другою новинкою, найімовірніше, стануть відразу кілька варіацій популярного моноблоку iMac. Вони також отримають мінімальні зміни порівняно з моделлю 2021 року. Комп'ютер буде оснащений тими ж чіпами M1 Pro та M1 Max, що використовуються у 14-дюймовому та 16-дюймовому MacBook Pro.



2.jpg

Просунуті системи на кристалі помітно збільшать потужність iMac і перетворять його на відмінний інструмент для робочих завдань. Наприклад, для монтажу відео, роботи з фото та програмування.

Ще одним класним нововведенням стануть збільшені до 27 дюймів miniLED дисплеї з підтримкою ProMotion. Вони отримають адаптивну частоту оновлення кадрів від 24 до 120 Гц. Роздільна здатність не зміниться і, як і раніше, буде на рівні неймовірних 5К.

За чутками, iMac 2022 здається дуже цікавим комп'ютером. Якщо він дійсно отримає такі характеристики, то неодмінно стане хітом продажів Купертіно.

Mac mini 2022 – максимум потужності

Згідно з витоком останнім весняним гаджетом від Apple буде компактна станція Mac Mini на базі Apple Silicon. А якщо бути точніше, то відразу кілька варіантів з різними процесорами на вибір – M1 Pro або M1 Max.



3.jpg

У листопаді 2020-го купертинівці вже показували нам "мінік" із чіпом М1, але тільки для більш доступних конфігурацій. Просунуті моделі продовжують поставлятися із чіпсетом від Intel в основі. Весняні новинки виявляться ще більш продуктивними за рахунок потужних кристалів M1 Pro та Max.

Поки це все, що відомо про майбутній яблучний івент. Звичайно, ця інформація може бути не до кінця правдивою. Цілком можливо, якісь новинки так і не вийдуть у березні-квітні. Купертинівці також можуть змінити свої плани і порадувати нас чимось ще, наприклад свіженьким iPad Pro або Mac Pro. Дізнаємося про це вже зовсім скоро.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар