Презентації Apple 23 березня не буде. Компанія шукала зрадника

На початку березня багато авторитетних інсайдери, серед яких були Джон Проссер, Kang і l0vetodream, стверджували, що компанія Apple проведе свою першу весняну презентацію 23 березня. Очікувалося, що на ній покажуть iPad Pro, AirTag, iPad mini 6 та AirPods 3.

Але за тиждень до заповітної дати стало зрозуміло, що ніякого івенту не буде, адже журналісти і експерти не отримали офіційних запрошень, як це зазвичай буває. Користувачі подумали, що в Купертіно вирішили перенести захід на квітень. Але насправді інформація про презентацію була фейком, щоб зловити співробітника-крота.

Презентації 23 березня не буде. Це була хитрість від Apple

Всі інсайдери, які зливали інформацію про івент 23 березня, виявилися в незручній ситуації. По суті, вони дезінформували свою аудиторію і втратили бездоганний авторитет. На що їм довелося реагувати.



ezh|864х452.jpg

Днями Джон Проссер пояснив у своєму блозі звідки він взяв інформацію про презентацію і чому її в результаті не буде. Виявляється, Apple не збиралася проводити ніякий захід. Компанія спеціально зробила вкид інформації, щоб знайти співробітника, який зливав все пресі.

Для цього вона кільком підозрюваним "скормила" різну дату івенту. Одному співробітникові сказали, що все пройде 23 березня, а іншим розповіли про плани на квітень. Крім упіймання зрадника, така спецоперація дала можливість відвернути увагу від нещодавніх витоків від Саймона Ланкастера. Ми про них розповідали тут.

Проссер думає, що тепер у інсайдерів будуть великі проблеми з інформаторами. Не дивно, що після такої спецоперації винний співробітник буде строго покараний, а його колеги будуть боятися щось зливати журналістам. Але особисто я сподіваюся, що івент все ж відбудеться найближчим часом. Просто ми дізнаємося про нього не раніше, ніж за тиждень.


Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Популярні продукти Apple:
Коментарі
Додати коментар