Презентація iPhone 12 відбудеться 13 жовтня о 20:00 за Києвом. Запрошення

Ну ось і дочекалися! Apple повідомила час та місце проведення найочікуванішого івенту року. Головна презентація осені відбудеться 13 жовтня о 20:00 за Києвом.

І, вже за традицією, пройде в онлайн-режимі. Швидше за все, як і у випадку з івентом 15 вересня, захід з Apple Park запишуть заздалегідь. Але від цього його буде не менш цікаво дивитися. Адже нам покажуть нарешті iPhone 12!

-9%
MGJC3/MGHD3
27 499 ₴
25 099 ₴
626 $

Я як відчував. І буквально вчора виклав пост про те, що готує для нас Apple. Це точно будуть iPhone 12 та, можливо, ще кілька гаджетів: довгоочікувані мітки Apple AirTag, MacBook 12'' з чіпом власного виробництва Apple Silicone, повнорозмірні навушники AirPods Studio, ба навіть Apple HomePod 2 можуть показати.

Ходили чутки й про те, що на івент може з’витися зарядна станція AirPower mini, з обрізаними функціями так і не реалізованої AirPower. Але, чесно кажучи, я думаю, що це просто чутки.

Цікаво інше. Слоган заходи цього разу звучить як «Привіт, Швидкість» (Hi, Speed). І начебто зрозуміло, що це пов'язано з новими можливостями 5G мереж iPhone 12. Але чому «Швидкість» з великої літери?



ezh|864х452-2.png

На цей рахунок вже існують десятки теорій – від версії про те, що вийде не iPhone 12, а iPhone 11s, до версії про новий сервіс, аналог Siri. Але я впевнений, що Apple, як завжди обіграє це по своєму. Хоча було б цікаво почути твої варіанти.

Пиши в коментарях, як трактуєш це запрошення ти і, якщо буде щось дійсно цікаве, ми подаруємо автору приємний подарунок. До речі, якщо перейти на сайт apple.com/apple-events/ з iPhone і відкрити запрошення, воно запуститься в AR. Можливо це наштовхне тебе на якусь гарну думку ;)

Де дивитися презентацію Apple 13 жовтня 2020?

Є відразу кілька майданчиків, на яких Apple буде вести трансляцію:



  • Сайт Apple – на сторінці офіційного сайту apple.com/apple-events/ Старт о 20:00.

  • YouTube – на офіційному YouTube-каналі Apple. Старт о 20:00.

  • Apple TV – на ТВ-приставці або у додатку Apple TV. Старт о 20:00.

Але якщо хочеш у компанію – ми будемо вести пряму текстову трансляцію в нашому Telegram-каналі. Приєднуйся!



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
MGJC3/MGHD3
25 099 ₴
626 $
Коментарі
Додати коментар