Додаток "Здоров'я" на iPhone. Розбираємось та користуємось

У додатку "Здоров'я" для iPhone є багато класних фішок, про які не всі користувачі знають. А дарма! Крім інформації про пройдені кроки і якість сну, стандартний сервіс від Apple містить й інші корисні функції. Далі я розповім про п'ятірку здавалося б непомітних, але важливих опцій.

5 маловідомих фішок додатку «Здоров'я»

Повідомлення про рівень шуму. Стандартний вбудований сервіс вміє аналізувати рівень шуму навколо свого користувача. Крім того, він визначає з якою гучністю власник пристрою слухає музику.

Якщо ти знаходишся в дуже шумному приміщенні, або занадто голосно увымкнув свою улюблену музику (вище 90 дБ), то на головній сторінці в додатку з'явиться застережливе повідомлення.



ezh|864х452-2.jpg

Медкарта. Ця фішка дозволяє внести в смартфон інформацію про свою групу крові, хронічних захворюваннях та інші медичні дані. Функція створена, щоб допомогти медпрацівникам швидко отримати всю важливу інформацію про власника гаджета і врятувати його життя, якщо раптом щось трапиться.

Я настійно рекомендую звернути на неї увагу і заповнити дані про себе. Медкарту можна вивести на головний екран навіть при заблокованому iPhone. А це може дійсно допомогти, якщо ти втратиш свідомість. Ситуації в житті бувають різні і краще постаратися підготуватися до них заздалегідь.

Лічильник калорій. Мало хто знає, що крім пройдених кроків, сервіс також рахує витрачені калорії під час ходьби. Фішка знаходиться у вкладці під назвою "Кроки". І ми рекомендуємо рухатися побільше, щоб підтримувати себе у формі. Всього 10 000 кроків на день – і ти здоровий!

Здоров'я серця. За допомогою смарт-годинника можна відстежувати частоту ударів серця в реальному часі. А в додатку "Здоров'я" ти можеш отримати додаткову детальну інформацію за довгий проміжок часу. Знайти опцію можна за шляхом: "Здоров'я" – "Перегляд" – "Серце". Нагадаю, що у дорослої людини нормальний ритм серця становить від 60 до 90 ударів на хвилину в спокійному стані.



ezh|864х452-1.jpg

Корисні статті. У сервісі також зберігаються статті про те, як підтримувати себе у формі та поліпшити самопочуття. Вони дійсно дуже цікаві й корисні. Щоб їх знайти, перейди в додаток, далі зайди в "Огляд" і гортай до самого низу сторінки. Рекомендую ознайомитися.

Здоров'я – це один з найцінніших скарбів людини. Допомагати своєму організму за допомогою різноманітних гаджетів і програм стало настільки просто, що цим гріх не скористатися. А враховуючи, що Apple додає всі ці сервіси у всі свої гаджети безкоштовно, я наполягаю, щоб ти як мінімум ознайомився з ними.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар