Додатки «зламалися» після установки iOS 13.5, що робити?

Минулого тижня Apple випустила досить вагоме оновлення мобільної операційної системи для iPhone.

Головним нововведенням iOS 13.5 стали глибока інтеграція системи відстеження хворих COVID-19 і апдейт Face ID, який тепер розуміє, коли ти одягаєш маску. Детальніше про це ми вже писали раніше.

Але деякі користувачі після оновлення зіткнулися з несподіваною проблемою – частина додатків на їх iPhone просто перестали запускатися. Та ми вже розібралися в ситуації і знаємо, що з цим робити.



ezh|864х452 2.png

Для початку варто відмітити, що Apple вже виправила помилку. Правда все ще не пояснила, чим саме вона була викликана.

Рішення проблеми

Щоб усунути спливаюче вікно про те, що додаток більше не надається користувачу і його необхідно купити або завантажити повторно, потрібно просто зайти в App Store і встановити оновлення цього додатка. Але є і альтернативні рішення від користувачів.

Якщо запропонована вище інструкція від Apple не дала результатів, можна перевстановити додаток вручну – та для цього його потрібно спочатку видалити. І ми знаємо, як це зробити, щоб не втратити дані всередині програми.

Перейди в Параметри – Загальні – Сховище iPhone. До речі, тут же можна подивитися, який з додатків скільки пам'яті займає на пристрої. Далі вибери потрібний додаток і натисни Усунути програму. Після цього залишиться тільки зайти в AppStore і заново завантажити видалений додаток.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті