Про захисне скло та чохли для iPhone. Відео від Ноталки Шелягіної

Зміст

Нещодавно до нас в київський шоурум завітала Наталка Шелягіна. Не раз ми бачили її на YouTube, а тут пощастило ще й разом скло поклеїти, чохольчик вибрати та й про захист поговорити. Що з цього вийшло, зараз розкажемо.


Бути чи не бути чохлу та склу на iPhone?

«Бути чи не бути» – це одвічне питання, яке підіймав ще Шекспір. І ми підняли. З одного боку: одягаєш на iPhone чохол, клеїш скло – і це вже геть не той гаджет, яким його створили розробники. Хіба ж під усім цим видно оригінальний витончений дизайн? А куди ж зникає мінімальна товщина? З іншого боку: і без захисту обійтися не можна.

Про те, що з цього питання думає Наталка – дивись в її новому відео. А ми порозмірковуємо на цю тему нижче.





Ти колись замислювався над тим, скільки разів на день підіймаєш свій iPhone? Якщо ти з активних користувачів, то ця цифра складає понад 100 разів. Не віриш? Зазирни в Параметри – Екранний час – Показати всю активність – Кількість підняттів і переконайся.

Звичайно, тактильні відчуття від гаджету – це дуже важливо. Без захисту iPhone ідеально приємно лежить в руках. Але з іншого боку будь-яке падіння може призвести до розбиття екрану чи корпусу, хай навіть це суперміцний Ceramic Shield. Заводське олеофобне покриття теж не вічне, воно також з часом стирається.

А якщо взяти собі хороший чохол і скло, можна вбити одразу двох зайців. По-перше, на дотик вони будуть дуже приємними. А по-друге, захистять улюблений смартфон. Ми за 10 років наклеїли вже понад 2 млн скелець і знаємо про що говоримо.


Яке захисне скло вибрати для iPhone?

Далеко не завжди якість захисного скла залежить від ціни на нього. Але навіть в цьому сегменті є свої доступні та більш прокачані версії. У нас можна знайти будь-який варіант – від 250 і до 2 500 грн. До кожного ми ставимося особливо прискіпливо і на кожне даруємо гарантію.

Спеціальна ціна-51%
Спеціальна ціна-47%

На особливо перевірені версії скла наша гарантія діє аж 3 місяці. Так наприклад, навіть якщо ти, як на зло, розіб’єш скло +NEU Chatel через кілька днів – не засмучуйся. Ми замінимо його безоплатно. Поклеїмо за 1 хвилину, ще й встигнемо ідеально почистити девайс від пилинок. А якщо в тебе є своє скельце – також залюбки допоможемо наклеїти його. За це ми не чекаємо жодних бонусів, але й гарантій жодних не дамо. Ну бо від якості скла багато що залежить.

До речі, наш улюблений виробник – це +NEU Chatel. Скла від цього виробника найбільше в наших магазинах. А тепер ми підсадили на нього ще й Наталку. І не просто так. +NEU Chatel відрізняється класним олеофобним покриттям, міцністю та ідеальною прозорістю.

Що ми не радимо у жодному випадку, так це брати собі пластиковий захист на екран. Це бюджетний варіант, який майже не б’ється. Але на дотик такий захист не дуже приємний, ще й погано захищає дисплей. При падінні пластик не б’ється, а передає силу удару на екран телефону. Це призводить до тріщин. І мало хто готовий посперечатися, що краще вже змінити кілька скелець, аніж ризикувати дуже дорогою заміною екрана.


Ще одна порада – правильно підбирати скло під чохол. Кейс завжди має трішечки випирати над екраном, навіть якщо на ньому наклеєний захист. Вибирай чохол з бортиками, завдяки яким смартфон не буде доторкатись до столу, коли лежить на ньому екраном вниз. Ну а ще варто звертати увагу на те, щоб такі ж бортики були довкола модуля основної камери.


Який чохол вибрати для iPhone?

Apple традиційно пропонує стримані класичні версії кейсів для iPhone. Якщо тобі не до вподоби класика, її можна легко зробити оригінальнішою за допомогою стікерів. А якщо мова вже зайшла про стікери – то ми радимо клеїти Pico. По-перше, це стильні якісні патріотичні стікери, по-друге, 100% прибутку від них йде на допомогу ЗСУ та волонтерам. Тож купувати їх – це подвійне задоволення.

Pico приходять на допомогу, навіть коли мова йде не про чохол iPhone, а, скажімо, про MacBook. Памʼятаєш як у фільмах гіки полюбляють заклеювати мало не всю поверхню лептопа різноманітними картинками? Так от – Pico підійдуть для цього ідеально.


Але повернемося до нашої теми. При виборі чохла для iPhone можна придивитись не лише до оригіналу. У нас є власний бренд захисту Pump. Найцікавіші варіанти чохлів від цього виробника, на нашу думку, представлені в хоробрій лінійці BRAVE, присвяченій українцям. До речі, її можна зустріти лише у Техно Їжаку. Один такий ми якось подарували Наталці й тішимося, що він їй так сподобався.

Та ходити з одним чохлом тривалий час важко. Вже за кілька місяців він приїдається, хочеться чогось нового, свіженького. Тож кейсів ніколи не буває забагато. Новенький чохол дарує враження, ніби в тебе у руках лежить геть інший iPhone. Плюс ще й під свій лук можна міняти чохольчики, мало не щодня – кайф.

Якщо хочеш збільшити наш рекорд по наклейці скла на iPhone та підібрати собі класний чохол – ласкаво просимо в Техно Їжак. Наталка, як справжній блогер, попросила для всіх своїх підписників промокод. Можеш скористатись ним та отримати приємний бонус. Пропиши «NOTALKA» при оформленні замовлення на захисне скло чи чохол на нашому сайті та отримай знижку -20%. Правда не радимо зволікати – знижка діє лише до кінця цього місяця.




Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар