Як виглядає розібраний iPhone 11 Pro? Apple приготувала сюрприз всередині


IPhone 11 Pro , 11 Pro Max вийшли всього тиждень тому. Але за цей короткий час оглядачі знайшли безліч нових функцій і вивчили нові можливості пристроїв. І навіть встигли їх розібрати і подивитися, що там всередині у самого топового яблучного смартфона.


Секрети складання iPhone 11 Pro

Усередині новеньких «Прошек» фахівці з iFixit не знайшли будь-яких особливостей, про які не було відомо раніше. Як завжди, Apple використовувала максимум вільного простору під кришкою, щоб розмістити всі необхідні деталі.

IFixit - авторитетне видання, співробітники якого намагаються завжди першими заглянути всередину корпусу всіх нових девайсів і показують весь процес розбирання на відео. Нижче ти можеш побачити, як вони розбирали iPhone 11 Pro.




Збірка смартфона, як завжди, проведена на високому рівні. Чесно кажучи, нас до сих пір дивує те, з якою увагою Apple відноситься до кожного гвинтика. Але несподівано увагу розбирачів звернулося на особливості в конструкції акумулятора.

Що з батареєю iPhone 11 Pro?

Пам'ятаєш перед виходом нових iPhone 11 деякі інсайдери заявляли про технологію реверсивної бездротової зарядки. Був слух, що iPhone 2019 зможуть заряджати такі аксесуари, як Apple Watch і AirPods від задньої кришки.

Але перед офіційним релізом заяву про нову технологію аналітики спростували. При цьому вони уточнили, що купертіновци в останній момент передумали запроваджувати технологію через те, що вона не відповідала високим стандартам компанії.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

І якщо розібрати гаджет, можна помітити додатковий коннектор, який співробітники iFixit називають підтвердженням інформації про реверсивної зарядці. Він підключається до котушки для бездротової зарядки і не виконує ніяких функцій. І якщо його відключити, смартфон і раніше буде заряджатися.

Ймовірно, в Купертіно дійсно хотіли зробити двосторонню зарядку. Цілком можливо, що в майбутньому розробники знайдуть спосіб запустити цю технологію, і в одній з оновлень iOS з'явиться функція, активувавши яку ми зможемо заряджати аксесуари безпосередньо від телефону.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар