Великий реліз прошивок Apple! Коли вийдуть iOS 13, iPadOS, watchOS 6 і macOS Catalina?


На наступний день після осінньої презентації компанія Apple виклала на своєму офіційному сайті точні дати виходу фінальних версій нових прошивок: iOS, iPadOS, watchOS і macOS. На презентації про них не згадували, та й це було ні до чого.

Про оновлення аналітики говорять давно, а бета-версії вже випробували всі видання і опублікували огляди. Незважаючи на це, ми з нетерпінням чекаємо остаточні збірки платформ, щоб оцінити повний функціонал без багів.


Коли точно чекати iOS 13

Вже сьогодні, 19 вересня, стабільну версію iOS 13 отримають власники яблучних смартфонів. Оновлення прилетить на пристрої починаючи від iPhone SE і закінчуючи iPhone 11 , а також на останній iPod touch.

При цьому вже відомо, що 30 вересня купертіновци планують випустити iOS 13.1, яка виправить дрібні недоліки.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Бета-тест показав, що навіть на малюка SE операційка працює набагато спритніше попередньої. Вже не терпиться переконатися в цьому і в фінальній версії. Повідомлення про оновлення почнуть з'являтися, імовірно, близько 20:00 за київським часом.

Також в цей вечір на все покоління Apple Watch (крім Apple Watch Original) прийде свіженька watchOS 6. А ось власникам iPad доведеться почекати до кінця місяця, щоб отримати новітню операційну систему для планшетів iPadOS.

Комп'ютери Mac отримають свою macOS Catalina ще пізніше, в жовтні. Точної дати виходу поки немає. Але ми обов'язково її назвемо, як тільки з'явиться підтверджена інформація. А поки - з задоволенням перейдемо на "темну сторону" мобільних операційних систем.

PS Не забудь зробити бекап перед тим, як оновлюватися!

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар