Всі рекламні ролики Apple Special Event 2019 September. Apple знає толк в цьому


Презентація Apple - це яскраве шоу для кожного глядача. Після подібних уявлень медіаресурси забиті новинами про нові продукти найдорожчою корпорації в світі.

Журналісти часто піддаються емоціям і вихваляють купертіновцев. Велику роль в цьому відіграє хороша презентація.

Частенько виступу розробників розбавляють рекламними роликами, які заворожують глядачів. І сьогодні ми вирішили приділити увагу саме їм.


Wonderful tools - Apple

Почнемо з «дивного інструментарію» саме так називається один з перших роликів з презентації. У ньому ти побачиш більшість технічних і програмних продуктів, випущених під яблучної маркою.




Все почнеться з легендарної каліграфічної написи "hello", яка використовувалася в культових Macintosh 128K, а закінчиться популярними моделями iPhone.

Між ними засвітяться MacBook, Siri, AirPods і багато інших продуктів компанії. Коротке відео нажене на тебе приємну смуток і спогади про твоє першому яблучному пристрої.


Introducing Apple Watch Series 5

Мабуть, складно знайти активного користувача мережі, який до цих пір не знає нічого про нові Apple Watch Series 5 . Їх поки немає в продажу, але розмови про них оточують кожного технолюбітеля.




Все це не без шикарного уявлення. Відеоролик з презентації показує, що смарт-годинник приносять користь абсолютно всім людям.

Не важливо який у тебе спосіб життя, ніж ти захоплюєшся, де живеш чи скільки тобі років. Цей аксесуар прикрасить зап'ясті кожного, при цьому подарує багато нових можливостей.




Однією з найважливіших функцій гаджета є моніторинг стану здоров'я., Особливо частоти серцевого ритму «ЕКГ».

Ця опція є в останніх моделях, які за недовгий час встигли змінити життя своїх власників. Їх несамовиті історії є в наступному відео «Dear Apple: Face to Face - Apple Watch».


Introducing iPhone 11 - Apple

Це відео цілком могло б отримати Оскар в своєму жанрі, якби такий був. За дві хвилини ти встигаєш подивитися справжнє кіно в жанрі екшн, наповнене яскравими подіями та емоціями. Непередбачувані ракурси і герої - ось що ти тут побачиш.




І все це присвячено наступнику «хіпстерской» лінійки iPhone 11 . Тільки через рудого котика ми готові переглянути його тричі. Ну а що вже говорити про милого малюка ...


Introducing iPhone 11 Pro - Apple

Тут відео вийшло більш серйозним. Закадровий голос розхвалює нові iPhone 11 Pro і 11 Pro Max так, що ми вже готові віддати за нього всі гроші зі своєї титанової карти!




Якщо не хочеш дивитися довгі і нудні огляди - просто подивися це відео. Воно розповість тобі про всі нововведення за 3 хвилини. Ти дізнаєшся і про матеріали, і про три камери і про все-все інше.


Apple Event in a flash

«Ну так що ж сталося на івент Apple?» - запитують у тебе в наступному ролику. Потім, не дочекавшись відповіді, відповідають на це ж питання. Всього за дві хвилини. Уявляєш?!




Ми після презентації матеріал на пару сторінок підготували, в якому було тільки найважливіше. А тут тобі за пару хвилин це все швиденько розкажуть.

У невимушеному стилі влогеров: з коментарями і приколами. Тут ти побачиш уривки з усіх попередніх відео, про які ми тільки що розповіли і навіть більше.


Ну а на цьому поки все, ми замовкаємо. Розбав свій робочий день і придивись яскравою рекламою, тобі зараз точно не завадить розважитися.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар