iPhone 13 Pro Max – найпотужніший смартфон у світі. Знову флагман Apple на 1 місці

Останнім часом компанія Apple дуже досягла успіху в створенні потужних процесорів. І мова зараз йде не тільки про революційну систему-на-чіпі М1, яка впроваджена в топові Мас і iPad Pro 2021.

Чипсети Apple Bionic для iPhone вже який рік обходять всіх конкурентів, встановлених в Android-смартфонах. І нове покоління iPhone 13, як завжди, підкорило вершину рейтингу найбільш продуктивних пристроїв.

iPhone 13 Pro Max – найпотужніший смартфон у світі

Популярний синтетичний тестувальник потужності Geekbench після релізу нових яблучних смартфонів виставив бали свіженькому процесору A15 Bionic. Чіпсет здобув одну тисячу сімсот тридцять чотири бали в одноядерному тесті і гордо зайняв перший рядок рейтингу.

MLLN3
62 999 ₴
62 799 ₴
1 574 $

Цікаво, що на другому і третьому місці також розташувалися чіпи виробництва Apple. Після виходу п'ятнадцятого покоління процесорів, на друге місце опустився A14 Bionic з iPhone 12, він відстає від новинки менш ніж на 200 балів. Ну а бронзу здобув A13 Bionic, який встановлений в iPhone 11.

У десятці також залишилися дванадцяте (6-е місце) і одинадцяте покоління (10-е місце) яблучних мобільних процесорів. Ці цифри говорять нам про повну перевагу компанії Apple на ринку чіпсетів.

Найпотужнішим гаджетом виявився iPhone 13 Pro Max. У одноядерному тестуванні він набрав 1734 бали, в багатоядерному – 4818 поінтів. Звичайному користувачеві всі ці сухі цифри нічого не дають. Але продуктивність свіженького чіпа можна побачити і в реальному житті.



ezh|864х452 копия.jpg

Основна потужність A15 Bionic націлена на роботу з фото і відео. Встановлені модулі камери в iPhone 13 самі по собі не можуть знімати такі якісні кадри, які у них виходять. Все це можливо тільки завдяки обчислювальній роботі алгоритмів, інструментів і штучного інтелекту.

Саме вони, а не вимогливі іграшки та програми, можуть дістати з мобільного чіпа всі соки. У повсякденному житті ми не використовуємо всю продуктивність яблучних смартфонів, нам достатньо і половини його можливостей. Але для створення маленьких фотошедеврів гаджету доводиться важко попрацювати.


Читати наш блог у Telegram
Передзамовляй:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар