Back to school 2021. Результати розіграшу

Всім привіт! Тепла погода ще продовжує зрідка радувати нас своєю присутністю, піднімає настрій школярам і студентам, які знову приступили до навчання після спекотного літа. А ми радували вас розіграшем подарунків на честь повернення до навчального сезону:)

Для участі в розіграші потрібно було виконати всього одну умову. Просто зробити будь-яку покупку в магазині "Техно Їжак" або в інтернет-маркеті tehnoezh.ua c 16 серпня по 6 вересня 2021 року. У тебе був шанс виграти один з трьох подарунків: планшет Apple iPad Air 4, електронну книгу Amazon Kindle Paperwhite або навушники AirPods 2!

Давай разом подивимося, як це було і нарешті побачимо наших щасливчиків:)





І пам'ятай, якщо ти не отримав подарунок від нас в цей раз – візьми участь в нових активностях! Стеж за нами в соціальних мережах і будь в курсі всіх розіграшів. А вони у нас, до речі, все частіше:)

Apple iPad Air 4

Цього разу стати володарем супер корисного гаджета iPad Air 4 пощастило Ользі. Вітаємо переможницю!


ipadezh|864х452.jpg

Це гідний девайс, з яким можна легко навчатися, дивитися фільми і спілкуватися з друзями :)

Amazon Kindle Paperwhite

Ще один дуже корисний і зручний девайс для читання улюблених книг пощастило отримати Марії! Нова читалка незабаром вирушить поповнюватися улюбленої колекцією книг переможниці :) Вітаємо ще одну щасливицю!



2021-09-16 16.44.28.jpg

З нетерпінням чекаємо нашого останнього переможця, щоб вручити їй законний приз :) Маша, книга вже готова радувати тебе!

AirPods 2

Ну і звичайно ж, навушники від Apple, з якими можна насолоджуватися улюбленою музикою без зайвих шумів. Модель, яка підкорила серця мільйонів. І на цей раз володарем AirPods стає Тетяна! Вітаємо :)



podsezh|864х452.jpg

Ось і всі переможці на сьогодні. А попереду тебе чекають ще багато розіграшів і подарунків від нас. Бери участь і в наступних акціях і ми зустрінемося особисто, щоб вручити подарунок саме тобі!

До речі, в telegram-каналі @tehnoezh вже стартанув ще один розіграш. Підписуйся та бери участь!


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар