Сьогодні анонсують Mi Band 6. Яким буде культовий фітнес-браслет

Китайський гігант Xiaomi проведе сьогодні, 29 березня, велику презентацію нових гаджетів. Майбутній івент носить слоган "Нескінченне життя", а віце-президент корпорації порадив усім глядачам підготувати підгузки, тому що захід має бути дійсно великим і грандіозним.

На ньому покажуть нові сімейства смартфонів, ноутбук і планшет. Але мені, чесно кажучи, куди цікавіше дізнатися подробиці про культовий фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 6.

Xiaomi Mi Band 6: яким буде нове покоління популярного браслета

У мережі вже з'явилися перші фотографії і малюнки пристрою. Судячи з них, гаджет буде дуже схожий на минуле покоління Mi Band 5. Хоча дисплей нової моделі став практично безрамковим і займає майже весь простір тильної панелі.



ezh|864х452-1.jpg

Екран отримав збільшене дозвіл. Крім того, розробники помітно попрацювали над графікою інтерфейсу, вона виглядає красивіше.

Компанія похвалилася в соцмережах, що продажі всіх поколінь Mi Band вже досягли показника в 120 мільйонів штук. Шосте покоління браслета буде для них особливо важливим, тому в цьому гаджеті вони зберуть всі переваги попередників і додадуть ті фішки, які просять користувачі.

Прикладом, в системі з'явиться ще більше режимів для тренувань. А до пульсометру і датчику моніторингу сну додасться ще й сенсор вимірювання насиченості крові киснем (SpO2).



ezh|864х452-2.jpg

А ще є інформація, що браслет навчиться працювати з мессенджерами Telegram і WhatsApp: користувач зможе безпосередньо з пристрою відправляти заготовлені шаблони повідомлень. І головна фішка – вбудований GPS, для навігації без участі смартфона. Це буде особливо зручно при піших прогулянках в незнайомому місті.

Коли почнуться продажі

Найімовірніше, в Китаї продажі почнуться вже на початку квітня. Пристрій отримає традиційну ціну – 26 доларів в Китаї (як і кожен попередник). В Європі, і власне в Україні, ціна буде трохи вищою через те, що гаджет буде зобов'язаний пройти сертифікацію, прикордонні та податкові збори. Але я впевнений, що як і раніше, у Mi Band не буде конкурентів.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Купитити Xiaomi Mi Band зараз:
Коментарі
Додати коментар