SelfieType - невидима клавіатура від Samsung. Тепер можна друкувати на будь-якій поверхні


Ми вже розповідали про виставку споживчої електроніки CES 2020 року, яка пройшла в цьому місяці в Лас-Вегасі. На ній показали безліч різноманітних гаджетів, прототипів і патентів девайсів майбутнього. Багато з них випереджають свій час на роки.

Про найцікавіші ми вже розповіли тиждень тому. Але в наш ТОП-пристроїв не потрапила невидима клавіатура, що навіть на краще. Адже зараз ми можемо розповісти про неї докладніше.


Клавіатура з фронтальної камери

Сьогодні пристроїв для набору тексту існує величезна кількість. Від клавіатури типу «ножиці» в MacBook до сенсорної в iPhone і iPad. А ще є пласкі клавіатури з маленької коробочки. Але ми вже точно не могли уявити клавіатуру, в якій були б відсутні клавіші. Зовсім.





Нещодавно представлену технологію SelfieType від Samsung навіть складно назвати звичною клавіатурою. У ній немає жодної кнопки і навіть проекції на стіл або іншу поверхню, з якої зчитується інформація про набір.

Для роботи ця технологія використовує однойменний движок на основі штучного інтелекту. Він розраховує дотик пальцями поверхні через фронтальну камеру смартфона і визначає “натискання на клавіші”, перетворюючи торкання до порожньої поверхні столу в набраний текст.



864х452-17.png

Величезний плюс SelfieType в тому, що для її використання не доведеться нічого купувати, потрібна лише установка фірмового додатка. Але у нас є сумніви щодо того, чи зручно нею користуватися. З такою клавіатурою точно не обійтися без професійних навичок сліпого набору, адже користувач зовсім не бачить будь-яких кнопок.

Варто відзначити, що більшість розробок цього креативного підрозділу компанії так і не стають комерційними продуктами. Цілком можливо, що і цю незвичайну новинку корейці запроторять до більш прогресивних часів. Хоча можливо, що SelfieType все ж з'явиться в магазинах додатків і ми зможемо випробувати незвичайний досвід введення тексту на собі.


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар