Apple Watch Series 7. Стали відомі дизайн та характеристики

Нове покоління яблучного смарт-годинника Apple Watch 7 вийде не раніше весни 2021 року. Але ми продовжуємо моніторити всі тематичні популярні портали і сторінки інсайдерів та вже зараз готові розповісти яким буде майбутній розумний аксесуар від Apple.

Дизайн Apple Watch Series 7

Подейкують, що новинка отримає абсолютно новий прямокутний дизайн. Смарт-годинник зовні буде нагадувати легендарний iPhone 4 або новіші iPhone 12.

Відповідно, аксесуар отримає більш квадратну форму з тонкими рамками навколо екрану і плоскими бічними гранями. Навіть не сумніваюся, що виглядати Series 7 буде просто шикарно!


ezh|864х452-1.jpg

А ще, за чутками, смарт-аксесуар отримає новий чорний колір. У лінійці годинника такого забарвлення ще не було. А ось в інших гаджетах Apple спеціальний чорний вже був. Згадати тільки глянцевий 7 Plus.

Операційна система Apple Watch Series 7

Разом з сьомим поколінням Series 7 купертинівці випустять і нову версію watchOS під номером 8. Очікується, що в ній буде багато суттєвих змін в анімації та інтерфейсі. Ну і звичайно ж, з'являться нові циферблати.

Ще більше турботи про здоров'я

Інсайдери стверджують, що Series 7 отримають також датчик вимірювання тиску. Тонометр на зап'ясті зможе працювати цілодобово і регулярно вимірюючи тиск свого власника.



ezh|864х452-2.jpg

Це дуже корисна функція для людей з серцевими та іншими захворюваннями. Про цю фішку ми вже детально розповідали в цьому матеріалі.

Екран Apple Watch Series 7

Новий дисплей буде виготовлений за технологією MicroLED. Це дозволить істотно збільшити час автономної роботи годинника від батареї. Крім цього, він повинен стати яскравішим.

Якщо всі витоку правдиві, то Apple Watch 7 повинні стати дійсно крутим гаджетом. Але поки до всіх чуток варто ставитися з обережністю. До виходу смарт-годинника залишається багато часу, тому у Apple його достатньо щоб змінити свої плани.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар