#ShotoniPhone. Apple платить за фотографії на iPhone 11 в нічному режимі. Як заробити?


Ще в період величезної популярності компанії Kodak її власник і засновник Джордж Істмен передбачив, що в майбутньому фотоапарати будуть розміром з портмоне. Він вірив, що фотографія стане доступною для всіх і не доведеться тягати за собою важкий ящик з лінзами, оптикою і плівкою.

До його передбачення тоді поставилися скептично. Ці слова сприймалися як наукова фантастика, яка не має нічого спільного з реальністю. Але сьогодні вони втілилися в реальність.



864х452-24-1.png

Фотографувати може кожен, при цьому не обов'язково бути майстром цієї справи, досить просто вийняти з кишені iPhone. І в більшості випадків, при дотриманні нескладних правил фотографування, фотографія виходить якiсною. А ти навіть можеш заробити на своїх маленьких шедеврах.


Конкурс від Купертіно

На початку січня компанія Apple оголосила про призовий конкурсі кращих фотографій, зроблених в нічному режимі, на останні моделі iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max. Участь в ньому може взяти кожен бажаючий по всьому світу.



864х452-24-2.png

Для цього знімки необхідно викласти в соцмережі Instagram або Twitter з хештегом #ShotoniPhone і #NightmodeChallenge або відправити на поштову адресу shotoniphone@apple.com з поміткою «firstname_lastname_nightmode_iPhonemodel» ( «імя_фамілія_nightmode_iPhone-модель»).

Вже сьогодні мільйони користувачів відправляють свої маленькі шедеври. Крайній термін, коли можна взяти участь в конкурсі - 29 січня. Обробляти кадри можна будь-яким чином, включаючи вбудований редактор в програму «Фотографії» та сторонні програми.



864х452-24-3.png

При цьому переможців буде цілих п'ять. Їх роботи компанія опублікує на своєму офіційному сайті Apple, в Instagram. Також твої фото, в разі виграшу, можуть використовуватися у рекламних кампаніях в магазинах Apple Store, в фотовиставках і рекламних плакатах. Схоже саме час почати кар'єру фотографа.

Грошовий приз буде являти собою ліцензійний збір за використання знімків. А це чималі гроші. Якщо ти захоплюєшся фотографією, або професійно володієш світлом – це відмінна можливість заявити про себе на весь світ.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар