Siri, зашнуруй мені взуття. Nike представила кросівки з голосовим управлінням через iPhone


У кінці серпня компанія Nike представила нові кросівки Adapt Huarache. Фішкою моделі стало те, що ці кросівки можна зашнурувати за допомогою iPhone , Apple Watch або голосового асистента Siri.

Це оновлена версія популярних Nike Huarache, які вийшли вперше ще в 1991 році з підтримкою механічної шнурівки.


Siri тепер шнурує взуття

З недавніх пір відомий спортивний бренд випускає взуття з підтримкою системи Nike FitAdapt. Вона використовується як в моделях для повсякденного використання, так і у взутті для баскетболу Adapt BB.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Зашнурувати їх можна безпосередньо в додатку для iPhone. Існує кілька режимів, які забезпечують різну ступінь затяжки. Наприклад, для тренування система пропонує більш сильну шнурівку. Крім цього, в програмі на смартфоні і розумних годиннику налаштовується колір світлових індикаторів в підошві.

Нова технологія автоматичної шнурівки Adapt BB з'явилася на початку 2019 року. З початком продажів такі кросівки коштували 350 доларів, або близько 8 900 гривень. Ймовірно, цінник Adapt Huarache буде приблизно такою ж.

У продаж кросівки надійдуть уже в цьому місяці. Придбати їх можна буде через додаток SNKRS і в деяких офіційних магазинах компанії.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар