Завантажити новi ексклюзивні шпалери MacBook Pro 16 дюймів можна тут


Минулого місяця ми побачили новий MacBook Pro перший в своєму роді з 16-дюймовим екраном. Крім екрану, в ньому змінилося більшість комплектуючих, включаючи нову поліпшену клавіатуру типу «ножиці» Magic Keyboard, перероблену систему вентиляції. З'явилася кнопка «ESC» і багато іншого.

Але все це нам сьогодні не цікаво, адже MacBook 16'' отримати прямо зараз ми не можемо. Щоб стати володарем нового лептопа, його потрібно як мінімум замовити, а потім дочекатися. Але ж так хочеться, щоб наш ноутбук був хоча б трохи схожий на цього монстра. І ми знаємо, як це зробити.


Ексклюзивні шпалери MacBook Pro 16''

Не знаємо як ти, а ми обожнюємо ставити на свої пристрої фірмові шпалери від Apple. У них є якийсь шарм і свіжість нового пристрою. Зазвичай вони з'являються саме з виходом нової моделі гаджета, та нам подобається встановлювати їх навіть на старіші девайси.


864х452.jpg

З виходом MacBook Pro 16 дюймiв колекція яскравих заставок поповнилася двома барвистими картинками. Ми не могли втриматися, щоб не встановити їх на свій робочий екран iMac.Тому хочемо і з тобою поділитися прямими посиланнями на скачування.

Завантажити картинки в оригінальній якості можна тут.

Обидва зображення мають форму квадрата і розміри 6016 x 6016. Кольоровий профіль забезпечить шикарний вид на будь-якому дисплеї. А якість дозволить обрізати квадратик до особливостей твого екрану, не втративши відмінну якість.


Щоб встановити їх на своєму MacBook або іншому комп'ютері від Apple, потрібно зробити наступні прості кроки. Відкрий картинку по посиланню і збережи на пристрої. Потім перейди в «Налаштування» – «Робочий стіл і заставка» і вибери потрібне зображення. Ну от і все!

Тепер ти зможеш внести в свій старенький комп'ютер частинку новизни, витративши при цьому тільки трохи часу. Шпалери дійсно варті того, щоб бачити їх кожен день. Скажімо по секрету, вони відмінно піднімають настрій у цю холодну пору року.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар