Скачай шпалери iPhone 11 в хорошій якості


Зізнайся, тобі ж набридло, що навколо все тільки те й роблять, що обговорюють нові iPhone 11 . Купертіновци цієї осені, як і завжди, запаморочили всім голову настільки, що і у тебе знайдеться парочка знайомих, які вже знайшли гроші на нові смартфони.

Якщо ти з тих, хто поки не збирається оновлювати свій iPhone, пропонуємо скористатися однією хитрістю.


Шпалери нових яблучних смартфонів

Просто завантаж і встанови на свій пристрій шпалери, які встановлені в свіжих гаджетах від Apple. Знайти їх можна за посиланням, яку ми залишимо в кінці цього матеріалу. Просто перейди по активному посиланню і збережи вподобану заставку в галерею.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Щоб встановити новий фон на робочий екран, перейди в «Налаштування» – «Шпалери» і вибери потрібний знімок з галереї в якості шпалер iPhone.

Першу четвірку ми між собою називаємо «Вибух фарб». Вони досить успішно рятують нас від осінньої хандри. Блакитні тони на одному з картинок нагадують розбурхане море, а зелені – ліс.

MHDN3
23 499 ₴
25 799 ₴
645 $

Дві інших заставки, ймовірно, більше сподобаються дівчатам. Всі вони, традиційно, виконані в абстрактному стилі. Хоча деяким нашим співробітникам чоловічої статі, такий варіант заставки теж заходить.

Щоб скачати картинки в оригінальній якості, натисни тут і збережи їх в галереї смартфона.


Ось і все. Будь-яке оновлення в зовнішньому вигляді девайса створює враження, що ти тримаєш в руках новий гаджет, нехай це і не iPhone 11 Pro. Приємне відчуття, чи не так?

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар