Презентація Apple. Що приховує офіційне запрошення на івент

Ура! Це нарешті сталося! Вчора ввечері Apple розіслала запрошення на свій перший осінній івент в 2021 році. Він пройде наступного тижня, 14 вересня в 20:00 за київським часом. А на батьківщині яблучної компанії в той же час буде тільки 10:00.

Як завжди, купертинівці напевно залишили в листівці якесь відсилання до нових продуктів. І якщо його правильно розшифрувати, то можна вже зараз передбачити чим нас хочуть здивувати на заході.

Що означає запрошення на івент Apple

Версія перша – новий відтінок синього в iPhone 13. Якщо дивитися відео-тизер уважніше, то можна помітити на ньому озеро під назвою Топаз. Можливо, це підказка, що новий яблучний смартфон обзаведеться новим блакитним забарвленням корпусу, точно як однойменний мінерал топаз.





Ще одним правдоподібним варіантом розгадки може бути Always-On режим. Помітив мерехтливий обрис яблука, точно як у старих неонових вивісок? Він дуже нагадав нам довгоочікувану фішку завжди включеного екрану.

З її допомогою на повністю чорному вимкненому дисплеї з'явиться час дня, дата та інша важлива інформація без розблокування гаджета.

Це також може бути посилання на 120-герцовий екран смартфона від Купертіно. У ролику-запрошенні була дуже плавна картинка, вона напевно просто чудово виглядала б на дисплеях з високою частотою кадру. Інсайдери раніше вже говорили про те, що iPhone 13 обзаведеться такою фішкою.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Чув що-небудь про рок-групу The Mamas & the Papas? Її найвідомішим шанувальником був Стів Джобс. Дивно, але оригінальний текст запрошення англійською мовою звучить як "California Streaming". Це пряме відсилання на сингл улюбленої групи Джобса "California Dreamin" і натяк на реліз AirPods 3.

Але це не все, у нас є ще дві божевільні відповіді на шифр в листівці. Перша – неонова лінія може говорити нам про те, що надкушене яблучко на задній спинці засвітиться. Точно як в старих MacBook.



2ezh|864х452 копия.jpg

Друга – відеозапрошення відносить нас до кампуса корпорації, а потім миттєво перекидає в зовсім інше місце, до озера Топаз. А раптом це знак, що 14 вересня нам покажуть окуляри доповненої реальності Apple Glass? Але ми дуже сумніваємося в правдоподібності двох останніх відгадок.

До речі, івент пройде в онлайн-форматі. Тому його може подивитися будь-який бажаючий прямо на офіційному сайті Apple. Ну а ми, як завжди, розповімо всі подробиці про новинки в наступних матеріалах нашого блогу.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Даніїл Прахін, 09.09.2021 11:49:05
А еще, в конце видео - звездное небо, что может быть отсылкой к появлению режима "Астро Фотографии"....
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 10.09.2021 11:41:05
Да, мы тоже об этом размышляли вчера вечером с командой)
Додати коментар