Єдиний робочий спосіб активувати функцію ЕКГ на Apple Watch в Україні


Функція ЕКГ в Apple Watch є однією з найбільш інноваційних і найкорисніших в смарт-годинах яблучної компанії. Проте, в нашій країні вона до сих пір не підтримується.

На жаль, більшість власників Apple Watch Series 4, та новіших моделей (окрім SE), так і не можуть скористатися функцією, яка рятує життя своїх власників по всьому світу, попереджаючи про недугу на перших стадіях захворювання.

Під час активації програми через додаток «Здоров'я», на iPhone висвічується повідомлення про те, що в нашому регіоні вона недоступна. Відповідно, дані про стан серця є недоступними.



Ezh864х452-01.jpg

Зміна регіону в налаштуваннях не надасть доступ до опції. Тому залишається тільки одне.


Що зробити, щоб активувати ЕКГ на Apple Watch

Єдиним безвідмовним способом активації на сьогоднішній день є подорож у ту країну, де ця функція працює. В регіоні доведеться скористатися послугами одного з місцевих операторів, щоб увійти в мережу. При цьому, регіон на iPhone міняти не доведеться.

Функція (станом на кінець 2020 року) доступна в Австрії, Бахрейні, Бельгії, Бразилії, Великобританії, Угорщини, Німеччини, Гонконгу, Греції, Гуамі, Данії, Ізраїлі, Індії, Ірландії, Ісландії, Іспанії, Італії, Канаді, Катарі, Колумбії, Королівстві Саудівська Аравія, Кувейті, Люксембурзі, Нідерландах, нової Зеландії, Норвегії, ОАЕ, Омані, Польщі, Португалії, Пуерто-Ріко, Росії, Румунії, Сінгапурі, Словаччині, США, Туреччини, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії, Чилі, Швейцарії, Швеції, Південній Африці, Південній Кореї та на Віргінських островах.

Найпопулярніші моделі Apple Watch

Після підключення до оператора достатньо зайти в додаток «Здоров'я» і включити програму «ЕКГ». Ніяких обмежень на екрані не з'явиться, і ти зможеш її активувати і використовувати функцію і у майбутньому.

Навіть коли повернешся додому, в Україну, доступ збережеться, і ти зможеш використовувати її тут. Головне – «засвітиться» у мережі мобільного оператора однієї з підтримуваних країн. Ніяких проблем більше не виникне, і ти зможеш отримати доступ до однієї з найбільш корисних функцій своїх Apple Watch.



Ezh864х452-02.jpg

Це відмінний привід для подорожі, тож швидше пакуй рюкзак і купуй квиток на літак в одну з цих країн ;) Ну а якщо серйозно, то просто не забудь скористатися цією інструкцією, коли наступного разу поїдеш у Європу.

P.S. Є ще одне обмеження, про яке ми не сказали ранiше. Функцію ЕКГ можна активувати лише на Apple Watch, що випускаються для тих регіонів, в яких вона підтримується, наприклад Apple Watch для США. Перевірити підтримку функцій на певному годиннику можна на офіційному сайті Apple.

P.P.S. Apple вже запустила функцію ЕКГ в Україні! Як налаштувати - читай тут :)


Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі Apple Watch:
Коментарі
Додати коментар