Порівняння камер iPhone 11 Pro Max vs Google Pixel 4 XL


Зовсім недавно головний пошуковик мережі представив свій новий смартфон Google Pixel 4. В Україні серед користувачів цей пристрій не дуже популярне. Все тому, що корпорація виготовляє його невеликими партіями і не має офіційних магазинів і представництва в нашій країні.

Проте, за кордоном він користується великим попитом, хоча і в досить вузьких колах. У цьому році велика версія Google Pixel 4 XL отримала подвійний модуль основної камери з нічним режимом, схожий на той, що в iPhone 11 Pro і 11 Pro Max . Аналітики не змогли втриматися і порівняли камери обох пристроїв.


Google Pixel 4 XL проти iPhone 11 Pro Max

Варто зауважити, що раніше авторитетний портал MacRumors вже порівнював модулі в малюків iPhone 11 і Pixel 4. Пристрій від Купертино тоді досить легко перемогло свого конкурента. З велетнями ситуація склалася трохи інакше. Вони обидва непогано впоралися в умовах денної і нічної зйомки.




Гаджети в руках фахівця зробили шикарні кадри в автоматичному режимі. В денних знімках у смартфона пошукача переважали більш теплі відтінки. У той час як у пристрої від Купертіно - холодні. З передачею тіней і світла в обох все на вищому рівні.

Тут варто зауважити перевага iPhone 11 Pro Max. У ньому є третій надширококутний об'єктив, який дозволяє помістити в кадр більше об'єктів. У Pixel камера подвійна: з ширококутного датчика і телефотокамери.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Нічний режим

У яблучному девайсі він називається Night Mode, а в пристрої пошукача - Night Sight. І це далеко не єдина відмінність між ними, оскільки в основі їх роботи лежать зовсім різні технології. Тим не менш, вони обидва відмінно показали себе при зйомці вночі, але відмінності є.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Яблучне пристрій робило більш природні фотографії з правильною передачею кольорів. Pixel помітно підвищував різкість і яскравість. Але в портретному режимі в темряві він здався фахівцям переможцем.

Крім цього, фронтальна камера пошукача здивувала ширококутним об'єктивом, в який помістилося більше предметів. Кадри були чіткіші, особливо в портретному режимі. Крім того, вона може знімати вночі, на відміну від конкурента.


Відео

Щодо відеозйомки вибирати між смартфонами довго не довелося. iPhone завжди знімав набагато якісніше і краще за своїх конкурентів, і в цей раз не поступився лідерством. Кадри йдуть набагато плавніше, шикарно реалізований перехід зуму та інші деталі.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Ну а що говорити про 4К відео на швидкості 60 кадрів в секунду, в той час, як у Google всього 30 кадрів в тій же якості. Таким результатом не всі професійні камери похвалитися, а купертіновци легко впровадили її в телефон.

Хто з них переміг, фахівці так і не вирішили. Для кожного користувача це досить особиста справа. Комусь потрібно знімати якісне відео, а кому-то портрети на фронтальну камеру. Проте, ми віддаємо перевагу Apple за третій надширококутний об'єктив, який дає власникові набагато більше можливостей.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар