Стіва Джобса немає з нами вже 8 років. Але ідеї засновника і натхненника Apple безсмертні


На цих вихідних, 5 жовтня, пройшла восьма річниця з моменту смерті Стіва Джобса - головного ідейного натхненника корпорації Apple . Проте, надихав Стів не тільки своїх колег, але і користувачів.

Через вісім років про засновника найдорожчої публічної організації кажуть, як про одного з найбільш значущих людей нашого часу.


Стів Джобс як один з найвпливовіших людей світу *

* За версією журналу Forbes 2010 року.

І сьогодні, віддаючи честь цієї людини, ми вирішили згадати цитати геніального керівника, які вплинули на нас.

  • Найкращі люди ті, завдяки яким ти посміхаєшся найчастіше

  • Часу нам відпущено не так вже й багато, щоб його витрачати, намагаючись прожити чиєсь чуже життя. Не довіряйте догмам: не можна жити, спираючись тільки на те, що придумали інші. Ні в якому разі чужі думки не повинні заглушати ваш власний внутрішній голос. І найголовніше - наберіться мужності, щоб слідувати покликом власного серця і своєї інтуїції.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

  • Для мене не важливо стати найбагатшою людиною на кладовищі. Лягати спати і думати, що сьогодні ти зробив справжнє диво, - ось що для мене важливо.

  • Краще взяти і винайти завтрашній день, ніж переживати про те, що вчорашній був так собі.

  • Коли мені виповнилося 23 роки, у мене вже було більше мільйона доларів, в 24 роки - більше 10 мільйонів, а в 25 років - більше 100 мільйонів. І все це не має ніякого значення, тому що я ніколи нічого не робив просто заради грошей.

  • Будь чесний з самим собою, і з людьми, завжди роби все вчасно, ніколи не здавайся, йди до своїх цілей, навіть якщо все погано.

  • Мета - шукаю притулок, яке потребує ремонту або реконструкції, але має надійний фундамент. Готовий трощити стіни, зводити мости і монтувати освітлення. За плечима величезний досвід, відрізняюся шаленою енергією, володію тим, що називають «бачення суті». Не боюсь почати з нуля. Корисні навички - те саме «бачення суті», досвід публічних виступів, вмію надихати людей і допомагати їм в створенні чогось грандіозного.

  • Пройдений шлях і є нагорода.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Дякую тобі, Стів, за те, що сьогодні у нас є зручні і безвідмовні інструменти, завдяки яким ми можемо створювати, розвивати, покращувати світ навколо нас. Спасибі за те, що гаджети створені твоєї компанією надихають. Спасибі, що ти створив Apple.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар